Rysiek z gdyni (1) Zleciłem pewnej firmie naprawę mojego automatu do bramy, oszukali mnie nikt... Ryszard Napędy do bram na posesję (1) Szukałem firmy która założy mi napęd do bramy skrzydłowej, przesuwnej i... Marek z Trójmiasta Montaż i pomoc w automatyce (1) Czytam te opinie i powiem że przyłącze się do tych wszystkich ludzi którzy... Magda L administrator
Szlabany dla wspólnoty (1) W sierpniu tego roku szukałem firmy aby dla naszej wspólnoty aby firma z... Krystian Szlaban i kontrola wjazdu (1) Polecam SERWIS IT panów którzy wiedzą co robią, przyjadą wytłumaczą za i... Magda Gdańsk monitoring napędy do bram w Dobrzewinie (1) Bardzo fajni ludzie i firmę którą reprezentują, solidni, wiedzą co mówią i co... tomek Montaż napedów do bram skrzydłowych i przesuwnej (1) Poprosiłem panów z tej firmy o wycenę napędu do bram skrzydłowych i... Tomasz z Gdańska Napedy do bram garażowych (1) Bardzo fajni ludzi reprezentujący tą firmę. Poprosiłem ich aby wycenili mi... klient z jonkowa k. Gdańska Montaż szlabanów (1) Tydzień temu ta firma robiła u nas szlabany i powiem szczerze są godni... tomek z firmy samochodowej Bardzo konkretna i profesjonalna firma (1) Jakiś czas temu szukałam firmy która założy nam ewidencję czasu pracy dla... monika Kontrola dla pracowników i rejestracja pracy (1) Firma solidna działają już trochę na rynku bo doradzili mi z kontrolą dostępu... karol właściciel firmy w 3mieści Profesjonalna firma (1) Mogę potwierdzić że chłopacy wiedzą co robią w 2014 zainstalowali system... właściciel Gdynia godni polecenia (1) Firma może nie jest z 3miasta lecz zawsze mogę na nią liczyć i zawsze są... klinet serwisu it