PIŁKA NOŻNA

BARDZO CHETNIE PO PRACY POGRAM W NOGE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PIŁKA NOŻNA

Napisz proszę coś więcej tj. czy na hali czy na powietrzu, czy liczysz się z kosztami wynajmu, czy chcesz dołączyć do zorganizowanej drużyny, czy masz jakąś przeszłość piłkarską, zamieszkanie, wiek, pozycja itd. Inaczej nigdy się nie doczekasz odpowiedzi.

wiec z uwagi na pore roku to raczej hala,oczywiscie ze licze sie z kosztami wynajmu,jesli chodzi o moje doswiadczenie to tylko takie zwykle amatorskie granie ,zawsze gralem w ataku ale moge geac tez na innych pozycjach,jestem z Gdanska 38 latek)))

chciałbym dołączyc do jakiejs druzyny amatorskiej lub do jakiejs ekipy grajacej w piłke.. ?jesli ktos zainteresowany meil piotrek8809@tlen.pl

Również chętnie bym pokopał :) Bramkarz/obrońca raczej coś z tych pozycji. W przeszłości kopałem w juniorskich ligach. konatk gg:3601501 mwbartek@o2.pl

Inne tematy z forum

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (52 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....