PING PONG

Temat dostępny też na forum: Społeczność
PING PONG
Szukam informacji gdzie dla dorosłych można by trenować grę w ping-ponga. Proszę o informację - ewizna19a@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Rumi i Redzie

http://pingpong.rumia.pl/zajecia,4

Re: W Rumi i Redzie

Bardzo dziękuję przyda mi się ta informacja :) Jednak mój problem jest trochę inny. Przede wszystkim on dotyczy następującej sprawy. W tym roku wybieram się na studia do Gdańska. Już stancję mam zaklepaną razem z moimi 2 kolegami. Teraz jedna sprawa, która w dużym stopniu mnie nurtuję brzmi następująca - czy są w tym wym pięknym miejscu jakieś takie kluby studenckie, które w mniejszym lub większym stopniu będą mogły jednoczyć studentów amatorów cudownej dyscypliny sportu - tenisa stołowego. Ta informacja jest dla mnie very important :)

Re: PING PONG

ktos moze jest chetny pograc amatorsko na gdyni obluze (stoly dostepne na podworkach przy blokach) ?

kontakt: kor_jaw@o2.pl
gg: 1451340

mrks

centrum mrks ul meisnera Gdansk, szukam partera do gry w piatki soboty lub niedizele

Re: mrks

Możemy spróbować. Kuba 507231970

Re: mrks

jeśli potrzbujecie jeszcze kogoś do gry to chętnie
505718327
michal

MRKS Gdańsk godz. 20-22(amatorzy) 18-20 (szkółka dla dzieci).
od Pon. do Pt.
Organizowane są również turnieje gry amatorskiej w soboty , więcej o turniejach w Dzienniku Bałtyckim.

godziny dostępności tego mrks-u TRAGICZNE

Inne tematy z forum

sport i zdrowie w gdańsku. (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Od dekad przyjeżdżam do Gdańska. Lubię poganiać rowerem po uliczkach i trasach...

Gdzie kupić sprzęt na siłownie (6 odpowiedzi)

Dajcie mi jakąś opcje jeśli chodzi o godne uwagi sprzęty treningowe. Jestem w temacie laikiem...

Fitness i siłownia - gdzie? (9 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...