;/ (2) Fajnie było ale niektóre rzeczy mnie zdenerwowały . Niezbędne kometarze i... bezimiennxDDDD Świetna zabawa (1) Długo nie gościłam w tym klubie, jednak wczoraj sie wybrałam i byłam mile... kacha Piekni w tropikach (1) Mimo niepochlebnych opinii tutaj na stronie, wybrałam się ze znajomymi na... Marta
. (1) wszyscy nażekacie . ;/ ja mam 17 lat i z koleżankami tam chodzimy , żeby sie... klaudiiiaaa moje zdanie (1) Bylem w sobote w pieknych i bylem milo zaskoczony, coraz mniej wypacykowanych... Adam Rocco - opinia (1) Do menadżera :) Po pierwsze chcialbym powiedziec ze bardzo czesto bywam w tym... Rocco Nigdy wiecej! (1) Byłam tam dwa razy. Za kazdym razem pełno ludzi, tłok i beznadziejna muzyka.... Beata PFFFF.... (1) Nigdy więcej!!:/..byłam w tym clubie 1 i ostatni raz heh.Po pierwsze same... Jola bylo milo (1) W sobote zawitalam do pieknych i bylo OK. Muzyka na tyle dobra ze wiekszosc... Kasia Super klub:D (1) Super klub, swietni barmani i kelnerki, muzyka tez ok!! Polecam!! Lalka Nie zgadzam się! (1) Ludzie co Wy wypisujecie???? Każdy z nas miał kiedyś te 18 lat i chciał się... Majka beznadzieja!!!! (1) chodzilam do pieknych przez dwa lata kiedys bawilam sie tam do konca teraz o... czarnulka Masakra!! (1) Wydaje mi się, że czas najwyższy sie zastanowić co się tam dzieje..syf w... Ewelina Nie jest tak źle (1) Większość pisze jaka to obsługa jest beznadziejna, że są tam wypacykowane... Dżola jest OK (1) Bylam w sobote i nie bylo tak zle jak pisza poprzednicy! Fakt ze duze kolejki... Misia opinia (1) Nic szczególego w nim nie ma ;] muzyka w kit nie liczac ze rzez caly wieczor... Klubowiczka jest lepiej... (1) Na początku stycznia odwiedziłam ten klub musze przyznac ze nastąpiła poprawa... Monika SYLWESTER (1) Wielkie brawa! Sylwester udany, obsluga stanela na wysokosci zadania-mimo iz... Beata Sylwester... (1) było cudownie, miła obsługa, interwencja w przypadku działań niepożądanych ;p... M hm... (1) takkk ja tam poszlam raz i powiedzialam NIGDY WIECEJ same malolaty(ja bylam... Iza