PO IV MASIE KRYTYCZEJ :)

Kolejna masa dobiegła końca. Uważam że była to najspokojniejsza masa jak dotychcasz:) Nie wydażył się żaden incydent. Tak trzymać! Niestety frekfencja znow byla dość słaba:/ Mimo to uważam tę masę za udaną:):):)

PozdRower

P.S. Dokladniejszej relacji szukajcie na stronie www.rower.gsi.pl , ale dopiero jutro bedzie pewnie:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PO IV MASIE KRYTYCZEJ :)

Kłaniam,
No i pierwsza MASĘ mam juz za sobą. Jak dla mnie niezwykle interesujaca impreza choć i mnie sie zdawało że frekwencja mogłaby być nieco lepsza. Kilka spostrzeżeń:
-Jegomość w wieku dosyc balzakowskim, statecznie kręcący dość sciachanym Rometem który to przez pierwsza cześć przejazdu pogwizdywał cichutko jakieś melodyjki a potem wdał się w dyskusje na temat infrastruktury rowerowo-drogowej miasat Elbląg i okolic :)
-Panowie Policjantowie, którzy robiąc bibu-bibu nieco sie zdenerwowali i nawet poszczekali na nas przez szczekaczkę ponieważ...
-... udało nam sie utworzyc korek od niemal Skweru Kościuszki do chyba Urzędu Miejskiego :)
Dla mnie było super!
Gruss!
I.

PS.
Jeśli kogoś z przegladajacych to Forum interesuja podobne choć niekoniecznie rowerowe spontano-imprezy zapraszamw najbliższa sobotę o 16 i niedzielę o 13 pod Złota Bramę w Gdańsku. Nie bedzie rowerowo ale myślę że interesująco, nieco zadymiaście i apolitycznie ;)

Uprzedzę Wasze pytania o zdjęcia i podam adres, gdzie znajdziecie zdjęcia już dziś: wiesia.nets.pl
i jutro rowery.elblag.net :-)

PS. Fajnie było! Pozdrowienia :-)

Fotki są już na stronie www. rowery .elblag. net .
Dzięki za świetną imprezę i wyjątkowe towarzystwo :-)))
Pozdrawiam.

ufff, kiedyś musze sie jednak urwać z pracy żeby się z Wami przejechać :-)... może się uda w przyszłym miesiącu

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...