PO MASIE

Dzieki wielkie wszystkim, ktorzy z nami jechali, dzieki policji za eskorte, dzieki kierowcom za wyrozumialosc (no, przynajmniej nikogo nie pobili ani nie przejechali, choc Krzyzaka trolejbus prawie staranowal na skrzyzowaniu Starowiejska-Świetojanska:)
Mam nadzieje, ze zobaczymy sie nastepnym razem!!!
Oby wszystko rowniez przebiego pomyslnie, a nas bylo 10 razy wiecej:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PO MASIE

Pierwsza masa zakonczona pelnym sukcesem! Tylko tak dalej panie i panowie :) Liczba uczestnikow, pogoda oraz eskorta dopisaly. Tylko po co panu policjantowi byly dane organizatora? I do licha jakiego organizatora? Przeciez masa nie ma organizatora, prawda?
Szerokiej drogi i do zobaczenia na nastepnej masie! :)

podobno spisywali ludzi i jakąś kase za eskorte chcieli... tak słyszałem ale nie wiem czy to plotki czy ch.. wie co

a ogólnie było z****iście :) ....

jak ktoś ma fotki to niech się chwali :)

ja mam koło 50-60 mb fot i filmików.... zaraz je przeglądne.... tylko na żadnym mnie nie ma :( -> :P

pozdrawiam

www.nnurek.prv.pl

A udostepnisz moze gdzies material? Bylbym chetny na wszystko co masz :) Jesli masz ochote sie podzielic to daj znac na gregory@studiobit.pl

O tak, fotki gdzies trza wrzucic! Jesli ci sie chce wrzuc mi troche fotek/filmikow na maila bardzo prosze :D :)

--Snake--

WSZYSTKICH KTÓRZY ROBILI FOTO NA MASIE PROSZĘ O KONTAKT MAILOWY!!!! -> ROWERY@TROJMIASTO.PL

chciałbym zrobić krótkie podsumowanie masy... niech wszyscy pooglądają i poczyttają. Proszę o kontakt!!!

odłączyłem od Was w okolicach wzgórza maksymiliana i jechałem do gdańska - korek aż do okolic redłowa - pełen sukces ;)

jako że jestem z gdańska i na dokładkę pracuję kilka uwag - późniejsza godzina - musiałem do gdynie dojechać kolejką

nie za długo w gdańsku coroczny przejazd rowerowy - gdyniacy - skontaktujcie się z OLE - www.ole.most.org.pl - moim zdaniem warto zrobić imprezę 3miejską

to tyle, dzięki za wspóloną jazdę i być może do zobaczenia za miesiąc

fotki

fotki z masy sa pod adresem:
http://www.probikes.interide.home.pl
pozdrawiam

Re: fotki

kurde nie będe wysyłał wszystkich zdjęć na maila ludziom :/
troche pojawi się niedługo na mojej stronce... ale to dopiero za pare godzin...

istnieje możliwość spakowania wszystkich zdjęć i wrzucenia na jakiś serw szybki bezpłatny ??? tzn czy znacie jakiś taki serw ;)

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...