PODBESKIDZIE - LECHIA 3:1

Opinie do artykułu: PODBESKIDZIE - LECHIA 3:1.

Zakończyło się spotkanie Podbeskidzie Bielsko-Biała - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bezdomnym śni się E-liga i puchar za 4 miliony gryzonjowego wkładu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

buhahahahhahahaha

chyba więcej nie muszę mówić.....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

A za co tak karać Pruszcz ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciężko bojkotować coś co się kocha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

wywalić tych pseudo grajków z tak pieknego stadionu. Myśle , że stadion w Pruszczu bedzie jak znalazł.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

ten mecz dal odpowiedz

na co mozemy liczyc w tym sezonie.Wyglada na to, ze jak co roku walka o utrzymanie bedzie celem nadrzednym Lechii.Oby na koniec, przynajmniej 2 kluby mialy mniej punktow na koncie niz Lechia.To przykre i zarazem denerwujace jak niszczy sie ten caly kapital jakim sa kibice i stadion w Gdansku.To jest SABOTAZ prosze panstwa.Ja moge zrozumiec, ze pare osob w zarzadzie Lechii nie wie na czym polega pilka nozna,ale do cholery to wyglada jakby jakby wszyscy czekali na cud ktory niestety nie nastapi!Nie majac solidnych graczy w poszczegolnych formacjach bedziemy traktowani jak dzisiaj przez bardzo przecietne Podbeskidzie.Zespol sprawia wrazenie zmeczonego fizycznie i psychicznie.Obrona (najgorsza formacja) na ta chwile w calej polskiej lidze.Powiem tak:Kibice Lechii dzielnie znosili do tej pory porazki i upokorzenia dopingujac i wspierajac druzyne w trudnych chwilach,ale cierpliwosc ma swoje granice dlatego winni tego stanu rzeczy, powinni odczuc nasze niezadowolenie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

idz z dzieciakami do szkoły

wiara
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie da się tego oglądać

panowie grajkowie nie potrafią przytrzymać piłki ,wybijają na oślep byle tylko dalej od siebie..byle mieć problem /piłkę/ z głowy,organizacja gry do bani,technicznie są bardzo słabi/ciekawe co robią na treningach bo poprawy nie widać/żal na to patrzeć a pan trener nie bardzo wie chyba o co w piłce chodzi...to takie proste każda akcja powinna kończyć się strzałem na bramkę a u naszych kopaczy 3 strzały w światło bramki w całym meczu ...czy pan Probierz nie potrafi tego wyegzekwować -widać nie jest taki dobry jak sam o sobie myśli.Czas wziąć się do pracy a jak zapomnieliście jak grać w piłkę to obejrzyjcie mecze na stadionach w Niemczech chociażby. Zniesmaczona gdańszczanka
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ha haha

Jeszcze niedawno wszyscy wychwalali lechia na mistrza a teraz jak co roku chala a na wiosne walka o utrzymanie naprawde jako byly kibic tego klubu od 20 lat jest to samo bagno nowi trenerzy nowi zawodnicy ale zawsze to samo czas sie obudzic i przestac sie tym przejmowac Przestalem chodzic na mecze wiem ze sporo moich kumpli jeszcze w nich wiezy a ja wole z dzieciakami zajac sie czyms innym
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

jasne ze jesteśmy słabi,ale piętro wyżej !!

a różnimy się tym,że wychłostaliśmy im zadki w derbach
i tym że u nas na 4 ligę chodziło 4,5 tyś,a na Bałtyku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Wy i E-klasa

Coś Ci sie poj....ło
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tatuś

Lepiej zajmij się kiblami, zniszczonymi umywalkami. Krany, spłuczki i sedesy to są chwm sukcesy.
wasza lechia jest za ssłaba, wami kalkulacja włada, więc nie wariuj tu z tekstami
boście strasznie strasznie słabi ...

Słabi ciągną do słabych - Lechia&Śląsk
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 13

Rezerwy Lechii Gdańsk przegrały przy Traugutta z Kaszubią Kościerzyna 1:3

Jakiś znajomy wynik
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

greeg

Sledziuchy to jest ekstraklasa !
Jak sobie kupicie awans to się spotykamy no boisku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19

w ekstraklasie od pięciu sezonów

jak jest tak jest,odbudowana drużyna od 6 ligi,bez układów,zakładów fryzjerskich
upadek chwilowy,może i spadek-życie!!sprane zady arkoiwskie w derbach 6 razy!!!

druga strona medalu,klub który zaistniał w 2 lidze dzięki Ryskowi,nie Krauzemu,tylko Forbrichowi,3 tygodnie temu zlany w Ząbkach,dzisiaj
przez marność 2 ligi awansował z 14 miejsca na 3,nagły wysyp wrzodów
jaja,co???o tym że spier(....)li z górki nie będe pisał,bo sam tam siedziałem
wtedy,w roku 84,ale co tam,doj(...)ć Lechii,będąć ,,,,,,,,
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 18

żal

ja tej lechi już w ekstraklasie nie widze,dla mnie to dno totalne...,ale przynajmiej bedą derby trójmiasta w pierwszej lidze,haha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

ok, miałem nie pisać, ale nie mogę sobie odmówić: Ehehehehehhehehehehe

ehehehehhe Gdzie Wy Toi Toi'e pasujecie??? Zaangażowanie waszych grajków mnie rozwaliła..im nawet się nie chce już remisować..heheheh
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2