PODBESKIDZIE - LECHIA 3:1

Opinie do artykułu: PODBESKIDZIE - LECHIA 3:1.

Zakończyło się spotkanie Podbeskidzie Bielsko-Biała - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

NO NIE znowu te patałachy przegrali , Przestaje już im kibicować mam tego dość klub ten do rozwiązania won z nimi
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak zawsze w ostatnich minutach

Ten zespół w 90 minucie juz chyba mysli o tym zeby zejść do szatni nie można pozwolić sobie na dekoncentracje...w wiekszości przegranych i zremisowanych bramki w 80którejs albo doliczonym i tracimy wygrane lub remisy.
Swoja drogą 4 ZWYCIESTWA ...rewelka panowie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

z kim wygrywać

skoro ostatnia drużyna łomot nam spuszcza?!? ręce opadają, słów brakuje.
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mówiłem, że doczekamy czasów gdy biało-zielone megalomany z drużyny za podatnika pieniądze jeszcze wrócą na swoje miejsce do Siwiałek i sołtysów, mówiłem?! Kurdę, normalnie wróżbita jestem!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

jestem za

oby cię kuchar posłuchał
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

niedługo zmiana lidera dna tabeli będzie. Podbeskidzie w górę pójdzie, lehija zejdzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

następny fachowiec

Co wy chcecie od chłopaka oddajcie go za darmo jak wam nie pasuje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy była jakaś ustawka z armaturą łazienkową na stadionie w Bielsku-Białej?
Tak się pytam, bo podobno 10 z chwm się wybrało, więc różnie mogło być.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

probierz aut

powoli lechia zbliza sie do strefy spadku ,pietrowski do rezerw probierzowi podziekowac s.o.s dla klubu...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

zdaje się ,że z derbów nici - rozminiemy się !...

Lwy Północy - puchary ?... ja bym to bractwo z Baltick Areny przegonił gdzie pieprz rośnie , albo na szadólk !!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

DNO !!!

Lechia już sięgnęła dna!!! Dno.......Dno.......Dno....... Nie ma czego komentować!!
Bez wzmocnień spadek jest nieuchronny !!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lechia znowu na kolanach

Tym razem przed outsiderem
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 1

znawca buhahaha

Jesteś lepszy niż Zorc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

no jakoś twoje koleżanki-propagandzistki z kibicowni

baaaaaardzo ta "wiocha" obchodzi, do tego stopnia, że nie cofają się do pisania farmazonów jak to Tczew został przejęty przez betonowych pogromców armatury łazienkowej.
Tak na koniec dodam: IDZIE, IDZIE PODBESKIDZIE! hehe
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kupować kiełbasy !!!!!

Będą transfery!!!! Kuchar obiecał !!!! Za mało jecie kiełbas HAHAHAHAA
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

żal du*ę ściska!! Ta gra to debilizm jakiś

defensywa to jakaś porażka w sytuacjach podbramkowych, Madera swego czasu chwalony teraz w polu karnym nie wie co robić, krycia nie ma, agresji w odbiorze nie ma, na jedną dobrą akcję czy zagranie w drużynie przypadają 4 kiksy z kosmosu. ŻAL patrzeć. Odciąć dopływ pieniędzy! To najlepsza motywacja. Kto to widział, żeby mierni grajkowie (za taką postawę na boisku, jaką prezentują ostatnio) dostawali więcej pieniędzy od ciężko pracujących ludzi. Za takie granie niech żyją za tysiąc zł miesięcznie, a nie się samochodami rozbijają. Będą wyniki, będzie ładna, skuteczna gra - powinno być dopiero myślenie o ewentualnej premii. A nie na odwrót. Teraz siArczanie mają bekę z Lechii, przy takiej postawie się nie dziwię. Odzyskać stracone głupio punkty!!
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 3