PODBESKIDZIE - LECHIA 3:1

Opinie do artykułu: PODBESKIDZIE - LECHIA 3:1.

Zakończyło się spotkanie Podbeskidzie Bielsko-Biała - LECHIA Gdańsk, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pełna kaleka boiskowa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

co mnie ta przegrana obchodzi...

idę się polansować po galerii,jakieś rurki kupię i żel bo się kończy. Najważniejsze że kasa na koncie. Co mnie jacyś zawiedzeni kibice obchodzą. Ich sprawa że jadą przez całą Polskę na mecz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

olać następny mecz !!! - tak jak klub i piłkarze olewają nas -Kibiców !

im chodzi tylko o naszą kase ,a wszystko inne mają w d*pie !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kuchar

Kuchar chciał na koniec sezonu 5 miejsce ? Będzie 5 miejsce ale w grupie spadkowej czyli 13 ( oby nie spadek bo na to się zanosi ) . Szatnia w Lechii zdechła i to widać gołym okiem !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nikt nie powinien iść na następny mecz.

Zapewne znajdą się Janusze z wąsami którzy idą tylko po to aby napić się z kolegami wódki,ale takich nie powinno być więcej jak 2000.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

no a dać zesł jakiemuś młodemu !, a może Heniek by spróbował ?- przyca jest asystentem ,

pozatem to tubylec zna wszystko i wszystkich od podszewki ,zaczynał w Lechii 100 lat temu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Karnet Lechia?

Będę go zjadł
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grają p-ko trenerowi napewno.

I to najstarsi jak Bieniuk,Wiśniewski,Madera, do nich dołączaja młodsi jak Pazio, przełom nastąpił w meczu w Łodzi z Widzewem, następnie w Szczecinie gdzie nie chcieli wygrać.
Chcą łatwych i dużych pieniędzy kosztem kibiców,to nie wina Probierza tylko zarządu klubu i właściciela,że doprowadzili do sytuacji,że brakuje kompletnie rezerw a nam wciska się kit o tzw młodych nadziejach???????
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Probierz

Probierz do górnika tam zawsze na niego czekają. A piłkarzom Lechii obciąć te premie na pewno zaczną grac
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

a wasza liga mistrzów?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

i dostał 3 ;1
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakty - w tym klubie krzyczą ze trzeba zmian średnio 2 razy na sezon. Zmiany są dokonywane ale nic nie wnoszą...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dawidowicz!!!

myślę że już niedługo skauci z Dortmundu będą Cię oglądali w meczach rezerw. To co Ty grasz określę jednym słowem-padlina
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak Wojciechowski rządził w Polonii i były słabe wyniki powiedział tak:

piłkarze nie dostaną pieniędzy bo te otrzymuje się za dobrze wykonaną pracę. Jeżeli chcą wypłat to muszą przyjść do mnie na budowy do łopaty. Nie jestem fanem tego faceta ale w tym przypadku go popieram. Panowie Lechiści do ŁOPATY bo grać w piłkę nie potraficie. Przy PGE Arenie budują rondo zgłoście się do majstra może was przyjmie. Chyba że ogląda wasze mecze, wtedy nie macie szans. Będzie się bał że tacy paralitycy jak wy zrobią sobie krzywdę nawet łopatą.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepaść to dzieli lechię od Podbeskidzia, które także dzieli przepaść od czołówki tabeli .

Wy natomiast gdańscy megalomani to zwyczajnie DNO DNA.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

ciekawe co na to sponsor :):):):)

tylko Wybrzeże :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

oddam karnety na frajerów , kto chce ? ( 4 szt.) na cały sezon.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1