PODIATRIC-MED

Kursy kosmetyczne Podolodzy Paznokcie

Gdynia, Starowiejska 41-43

profesjonalna (1) Zaufałam P.Agnieszce już kilka lat temu i nigdy się nie zawiodłam choć... Krystyna Pełen profesjonalizm! (1) Polecam serdecznie! Miła atmosfera oraz profesjonalne wykonanie paznokci.... Magda79 Monika - opinia (1) Pelen profesjonalizm p.Agnieszki. Na poczatku Kwietnia odbylam kurs Pedicure... Monika
Kurs stylizacji paznokci na najwyższym poziomie !!! (1) Od dłuższego czasu poszukiwałam profesjonalnego kursu stylizacji paznokci... EwaKulesza Gosia - opinia (1) Polecam usługi P.Agnieszki. Moja pierwsza wizyta - 3 lata temu i tak zostało... Gosia Kurs na wysokim poziomie (2) 12 -15 listopada odbyłam w firmie SunnailsSpa kurs przedłużania i zdobienia... Katarzyna malwina - opinia (1) Powiem krótko. Kto nie spróbuje, nie będzie wierzył. Dlatego zachęcam was... malwina Najwyższa jakość- serdecznie polecam! (1) Pełen profesjonalizm p. Agnieszki! Dokłada najwyższej staranności przy pracy... Agata super (1) U Pani Agnieszki czuję się znakomicie ,cenię jej fachowość i profesjonalizm... Karolina Polecam z czystym sumieniem (1) dokładnie i fachowo bez niedoróbek .Paznokcie zrobione że aż miło .Widać że... Ania Wszystko w jak najlepszym... (1) Paznokcie zrobione perfekcyjnie i mimo, że nie szaleję wcale a wcale, bo... Monika Mega zadowolenie (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przedłużania paznokci przez panią... Dorota POLECAM (1) Jestem stałą klientką od ponad dwóch lat, polcem wszystkim, profesjonalna i... Sylwiątko Moja opinia (1) Cudowna osobowość Pani Agnieszki umila czas spedzony na upiekszaniu swoich... Marloon