!!!!POLECAM MARTE !!!!

po przeczytaniu wczesniejszych opinii zapisalam sie na pierwszy wolny termin do pani Marty , czulam ze nie bede zalowac i faktycznie tak jest:P!!! moje wlosy sa po dekoloryzacji i pomimo tego ze sa grube i pocieniowane to i tak widac bylo na nich zmeczenie i ogolne oklapniecie a Marta od razu wiedziala co im potrzeba ( w moim przypadku nadania im jakiegos charakteru), nie musialam nic mowic tylko potakiwalam na jej pomysly ciecia moich wlosow i efekt koncowy jest super!!! . pocieniowala mi w ten sposob ze nie stracily na dlugosci a nabraly lekkosci i swiezosci , nie mam efetku "stronkow" a calosc wyglada idealnie!! poza tym swietnie sie sie z nia rozmawialo , doradzala mi rozne uczesania i stylizacje :p z pewnoscia odwiedze ja po raz kolejny za jakis czas jak znowu moje wlosy beda potrzebowaly ratunku:P ps. na moja ocene wplywa rowniez Pani recepcjonistka- mila i usmiechnieta:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: !!!!POLECAM MARTE !!!!

Czy P. Marta pracuje na Rajskiej? I czy ma jakiś "znak szczególny" czy jest tam jedyną Martą? :) Chciałabym zaryzykować wizytę...a że mam ostatnio kiepskie wspomnienia z wizyt w salonach fryzjerskich poszukuję naprawdę dobrego fachowca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest tylko jedna Marta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marta z Alternative na Rajskiej pracuje teraz w Barbershop na Garncarskiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0