POLECAM PANA BOLESŁAWA!

Teorię prowadzi wykwalifikowany wykładowca-doświadczony kierowca, przedstawia wiele cennych wskazówek i życiowych informacji, których nie znajdziemy w książce do nauki.
Pani w biurze bardzo miła i pomocna.

Materiały do nauki bardzo dobre - książka i płyta z testami (które są do złudzenia podobne do tych na egzaminie państwowym - występują nawet te same obrazki i filmy) - polecam przeczytać książkę 2x i robić do znudzenia testy z płyty - mi zagwarantowały zdanie teorii za pierwszym razem.

Z INSTRUKTORÓW POLECAM szczególnie przesympatycznego i cierpliwego pana BOLESŁAWA KARAŚ. Bardzo przyjemna atmosfera w trakcie nauki, nie krzyczy i daje cenne informacje i wskazówki,omawia błędy, super program, każda lekcja dobrze zaplanowana. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu praktycznego. Przy okazji można porozmawiać na różne ciekawe tematy i wyrobić sobie przy tym podzielność uwagi, nie ma problemu z dzieleniem się wątpliwościami czy przećwiczeniem dodatkowo danych manewrów, a także odpowiedziami na pytania dotyczące jazdy autem.

Co prawda zdałam praktyczny dopiero za 3cim razem, ale wcześniejsze porażki wynikały z mojej winy i stresu. :)

Gorąco polecam tę szkołę i pana Bolesława! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Gratulujemy i życzymy szerokiej drogi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0