POLECAM WSZYSTKIM !!
Moja przygoda z kursem na prawo jazdy rozpoczęła się 2 lata temu.
Początkowo uczęszczałam do innego OSK - i to był błąd.
Za każdym razem, przed umówioną jazdą myślałam sobie "no nie, znowu..", byłam przestraszona, bałam się, że znów usłyszę " no co Ty robisz?"
Do egzaminu praktycznego nie byłam w ogóle przygotowana.
Nie zdałam trzy razy, zwątpiłam w swoje możliwości no i w końcu dałam sobie spokój z prawem jazdy.
Do tematu powróciłam w tym roku, w lutym, zachęcona pozytywnymi opiniami o OSK Elka School. Spróbowałam ponownie swoich sił. I było warto!! Moim instruktorem był Marcin - bardzo miły, zabawny,cierpliwy ale również wymagający - najlepszy instruktor, na jakiego mogłam trafić.
Nareszcie czułam, że jestem przygotowana do egzaminu praktycznego.
Dzięki Marcinowi, w piątek 11.05 o 9.50 zdałam egzamin!
Wszystkim niezdecydowanym polecam gorąco Elkę SCHOOL!!
To najlepsza szkoła nauki jazdy!!
Serdecznie pozdrawiam cała ekipę!!!
Początkowo uczęszczałam do innego OSK - i to był błąd.
Za każdym razem, przed umówioną jazdą myślałam sobie "no nie, znowu..", byłam przestraszona, bałam się, że znów usłyszę " no co Ty robisz?"
Do egzaminu praktycznego nie byłam w ogóle przygotowana.
Nie zdałam trzy razy, zwątpiłam w swoje możliwości no i w końcu dałam sobie spokój z prawem jazdy.
Do tematu powróciłam w tym roku, w lutym, zachęcona pozytywnymi opiniami o OSK Elka School. Spróbowałam ponownie swoich sił. I było warto!! Moim instruktorem był Marcin - bardzo miły, zabawny,cierpliwy ale również wymagający - najlepszy instruktor, na jakiego mogłam trafić.
Nareszcie czułam, że jestem przygotowana do egzaminu praktycznego.
Dzięki Marcinowi, w piątek 11.05 o 9.50 zdałam egzamin!
Wszystkim niezdecydowanym polecam gorąco Elkę SCHOOL!!
To najlepsza szkoła nauki jazdy!!
Serdecznie pozdrawiam cała ekipę!!!