Polecono mi OSK ABC. Jestem szczęśliwa, że się zdecydowałam. Pani Ania, która prowadzi wykłady jest przesympatyczna, bezpośrednia i profesjonalnie wymagająca. Uczyła nas przede wszystkim przepisów, nie testów. Egzamin zdałam 3 stycznia br. (pierwszy dzień z 95 nowymi zadaniami testowymi) bez żadnego błędu!
Zajęcia praktyczne prowadził Łukasz O. Bardzo polecam!!!! Profesjonalizm, opanowanie i duża kultura osobista. Uczyłam się przy złej pogodzie, od ulewnych deszczy przez śnieżyce do zamarzającej mżawki. Jeżdziliśmy po najtruniejszych miejscach na trasach egzaminacyjnych. Czas szkolenia wykorzystany w 100%. Efekt: egzamin zdany bezbłędnie, z pochwałą od osoby go przeprowadzajacej, że jeżdzę dynamicznie i jednocześnie bardzo bezpiecznie.
Plac manewrowy z dobrą nawierzchnią, z dwoma pasami ruchu (czyli dostępność w każdym momencie). Stanowiska do ćwiczeń parkowania równoległego i prostopadłego i oczywiście wzniesienie – rewelacja!
Szkoła sama umawia na wizytę lekarską, dokumenty do egzaminu dostaje się kompletnie przygotowane do przekazania w ośrodku PORDu, komfort.
Wiem, że nikt z moich znajomych nie będzie korzystał z innego ośrodka. Szczerze POLECAM!!!