Bardzo miła obsługa, oferta też dobra, chociaż brakuje, jak dla mnie zajęć w piątki wieczorem. Super wyposażona siłownia i salka fitness (chociaż czasem okazuje się ciasna, to fajnie jest). Cena bardzo przystępna, co z pewnością ma wpływ na dużą ilość chętnych i ogrom ludzi na zajęciach ;). Bardzo fajny klimat, szczególnie na zajęciach u Basi. Basia jest instruktorką, która zawsze pomaga tym którzy sobie nie radzą, potrafi stanąć z tyłu i ćwiczyć razem z "końcem". Z każdym nawiązuje kontakt, nikt nie jest wyobcowany, z każdym porozmawia, doradzi, pomoże. Przychodząc do klubu po dłuuuuugiej przerwie, czułam się trochę dziwnie, ale trafiłam właśnie na zajęcia we wtorek i cały strach minął. Atmosfera, jak w dobrej rodzinie. Coś słyszałam, że Basi już nie będzie - wielka szkoda i wielka strata :( Jeżeli miałabym na coś ponażekać, to jedynie na Pana, który prowadzi zajęcia w piątki. Jest mało komunikatywny i zajęcia też takie sobie. Mało korekty błędów i człowiek nie wie, czy robi źle, czy dobrze. Patrzyłam wtedy tylko na zegarek i czekałam z utęsknieniem na koniec zajęć. Dla mnie instruktor powinien być otwarty, komunikatywny i z "jajami".