POLECAM! nie sugerujcie się opiniami ludzi, którzy wydają powierzchowne opinie!
Nie jestem zwolenniczką pisania i czytania opini na temat restauracji, gdyż rzadko kiedy mają one sensowne odzwierciedlenie tego jak jest naprawdę...ale w tym szczególnym przypadku nie potrafiłam się powstrzymać od napisania komentarza, ponieważ od dłuższego czasu jestem klientką restauracji Billy's i to jakie opinie wydają ludzie na podstawie jednorazowej wizyty w lokalu, są absurdalne...najłatwiej jest wejść i obsmarować kogoś, bo jest to w sumie w zwyczaju Naszego narodu...ale chyba nie o to chodzi. Dla tych co niewiedzą 2 punkt restauracji Billys prosperuje od niedawana (od kwietnia) i faktycznie kilka rzeczy jest jeszcze do doszlifowania ale jest to nowy punkt i potrzebuję trochę czasu, aby wszystko dograć tak jak być powinno. Znam tą knajpę dosyć dobrze, obsługa jest naprawdę miła i profesjonalna i zawsze starają się usatysfakcjonować klienta na 100 procent ale są też ludźmi, którzy również popełniają czasami błędy ale czy od razu należy wysuwać tak krytyczne sądy?! Proszę o trochę więcej wyrozumiałości i o rozsądek przy wstawianiu komentarzy, które nie bazują na jednorazowych wizytach w tejże