Prawo jazdy zdałem za 2. podejściem. Szczerze polecam (i zawsze będę polecał) tę szkołę. Dziękuję za wspaniałą atmosferę podczas całego kursu, począwszy od wykładów, poprzez wszelkie sprawy organizacyjne, a skończywszy na jazdach. Szczególnie wdzięczny jestem Panu Jerzemu Surale, mojemu instruktorowi oraz wykładowcy. Nie potrafię sobie wyobrazić lepszego fachowca. Już na pierwszych lekcjach zaimponował mi zarówno znajomością przepisów drogowych, jak i praktycznymi umiejętnościami kierowcy - od samego początku wiedziałem, że jestem w dobrych rękach. Później to wrażenie tylko się pogłębiało. Pan Jerzy okazał się nie tylko wymagającym profesjonalistą (perfekcjonistą), ale także, a może przede wszystkim, wykształconym i bardzo inteligentnym człowiekiem. Jego oryginalne poczucie humoru, wzbogacone ciekawostkami historycznymi (zwłaszcza tymi wojennymi) na temat regionu, sprawiło, że podczas nauki jazdy czułem się rozluźniony i rzeczywiście zaciekawiony. Na wszystkie spotkania przychodziłem chętnie i wiele z nich wyniosłem. Dziękuję także Pani Kasi, która, zawsze miła i zaangażowana, gotowa była w każdej chwili odpowiedzieć na moje pytania. Pozdrawiam! :) Kuba O.