TEORIA:
z Panem Bogusławem, a także szkolenie z ratownikiem były na bardzo wysokim poziomie, każdy miał szansę zadać pytanie, oraz sprawdzić swoją wiedzę podczas rozwiązywania testów, nie raz próbowaliśmy zagiąć Pana Bogusława, ale zawsze znał odpowiedź na nasze pytania.
JAZDY:
miałem przyjemność jeździć z każdym z instruktorów, z Panem Michałem, który z każdym znajdzie wspólny język, z Panem Rafałem, który wszystko potrafi wytłumaczyć i rzucić jakimś kawałem na rozluźnienie atmosfery, oraz Panią Aliną, z którą jeździłem najwięcej, potrafiła wszystko idealnie wytłumaczyć, oraz zagadać podczas jazdy, więc nie było mowy o głuchej ciszy w samochodzie, to była przyjemność :)
Wspomnieć należy też o Pani Monice, która pracuje w biurze, kiedy przychodziłem za wcześnie na wykłady lub jazdy, zawsze można było z Nią pogadać na każdy temat.
PODSUMOWUJĄC:
Miła atmosfera, rzetelni instruktorzy potrafiący znaleźć wspólny język z młodym i starszym kursantem, doskonałe przygotowanie do egzaminu i elastyczne godziny jazd. Kiedy poprosiłem o dodatkową jazdę, z dnia na dzień udało mi się wbić w grafik instruktorów :)