POMOCY !!!!!!!! SOCZEWKI KONTAKTOWE...

Witam, Was dziewczęta ...
Szukam dobrego salonu okulistycznego gdzie mają soczewki kontaktowe powiedzmy na rok \ pół roku. Polećcie mi taki salon chętnie Gdańsk/Sopot
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: POMOCY !!!!!!!! SOCZEWKI KONTAKTOWE...

optiva jest najtanszym sklepem na rynku. polecam

Ja nie polecam soczewek rocznych. Ja mam miesięczne, a już pod koniec ich ważności do noszenia czasem wdaje mi się zapalenie spojówki, chociaż dbam o nie. Ale wiadomo, codzienne dotykanie, wiatr, kurz, pył niszczą je. Ja ma Eyeoxy i za parę płacę 40 zł. No, ale może ktoś sobie chwali te do dłuższego noszenia. Badanie robiłam u Zielonki w Kartuzach i płaciłam 70 zł.

ja polecam salon we Wrzeszczu na grunwaldzkiej Twoje soczewki, maja też swój sklep internetowy i chyba w Fashion House, często są jakies promocje na soczewki i płyny.
Ja nosze miesięczne wzmacniające moj kolor oka (nie są całe zielone, tylko na brzegach tęczówki).

soczewki kontaktowe są już tak popularne, że mają je w każdym salonie optycznym.
ja bym Ci poleciła pójście do okulisty, który dobierze Ci markę soczewek. to, co jest dobre dla mojego oka, dla Twojego może być nieznośne.
soczewki różnią się nie tylko mocą, ale i wielkością oraz składem.
skład soczewek najbardziej wpływa na komfort noszenia, oczywiście zakładając, że masz dobrze dobraną moc i wielkość :D

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...