POMOZCIE SALA I ORKIESTRA !!!

OD PONAD POL ROKU NIC INNEGO NIE ROBIE JAK TYLKO SZUKAM SALI I ORKIESTRY NA MOJE WESELE.POTRZEBUJE SALI W OKOLICACH GDANSK/GDYNIA BEZ KUCHARKI NA OK 180 OSOB I ZESPOLU MESKIEGO(MAX 3 OSOBY)TYPOWO BIESIADNEGO NAJLEPIEJ Z SAKSOFONEM CO POTRZEBNE JEST DO OPRAWY W KOSCIELE.PROSZE POMOZCIE BO JUZ NAPRAWDE ZACZYNAM WATPIC CZY TO WSZYSTKO MA SENS.Z GORY DZIEKUJE ZA PODPOWIEDZI I POMOC.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: POMOZCIE SALA I ORKIESTRA !!!

sala na 180 osób jest w szemudzie-Tereska i w Kłosowie- sala bankietowa a zespół może Sami swoi?? ale nie wiem czy grają w kościele... My mieliśmy do kościoła orkiestrę dętą z Chwaszczyna- młode chłopaki ale bardzo polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli chodzi o zespół to proponuję przejrzeć ofertę grupy StrandArt. Decydując się na Trio weselne mają w ofercie także saksofon. Czy są godni polecenia przekonam się dopiero w Lipcu (mam nadzieję, że tak:)).

oglądałam nową sale bankietowa w Rumi zmieści 200 osób, nowa, otwarcie dopiero od kwietnia 2010 roku sama już zarezerwowałam termin, tel. do właściciela 501243146

a mozna ja gdzies zobaczyc np. w internecie czy trezba tam jechac na miejsce?

www.salatereska.pl

TA SALE BYLAM OGLADAC,TROCHE KIEPISKI DOJAZD...ALE TO NIE JEST NAJWAZNIEJSZE.SLYSZALAM DUZO NEGATYWOW O TEJ SALI I TERAZ SAMA NIE WIEM.....
A CENA TO 2700 + OPLATY
NIE WIEM CZY TO DUZO CZY MALO....

A ja polecam zespół Sandry z Kościerzyny full biesiada :)

Sala - Koleczkowo - Maciejka
Niestety nie znam dokładnych namiarów, ale zapewne na forum da się je znaleźć...

Hej, my będziemy mieć wesele w Villi Bezycer w Gowidlinie, sala jest na 200 osób, trochę oddalone od 3miasta, ale miejsce jest super! Oglądaliśmy też Dworek Barwik, tam również jest duża sala :) Pozdrawiam :)

a w tej villi bezycer to bedziecie mieli swoja kucharke?a i ile placicie?i dzieki za informacje

piszcze prosze jeszcze wszystko co wiecie na temat sali tereski i zespolu apus. i bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi

sala jest na 200 os. w kiełpinie górnym to jest gdańsk kolo C.H Auchan 510 514 121 tel wlasciciela

dzieki za informacje.a mozna tam wlasna kucharke?

co do tej sali w Rumia to niema jeszcze strony internetowej ale można zadzwonic do właściciela i umówic się na spotkanie, sala ta jest nowoczesna a ceny przyzwoite i bez dodatkowych opłat jeszcze (501243146 jeszcze raz podaje tel) miło mi że mogłam pomóc ;)

WITAM !
prosze podać termin wesela
to ułatwi odpowiedź w sprawie oprawy muzycznej pani uroczystości
tel do zespołu 606450920 lub e-mail: blueheaven@poczta.fm
pozdrawiam
dariusz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zespol ,,od A do Z'' cztery osoby ,instrumenty klawiszowe,zywa perkusja, saksofon , klarnet ,spiewa pani + 2-ch panow, Prowadzimy wesela,zabawy.
kontakt: 58 625 35 66 kom 501613200, 501613201, zbigniewk-53@o2.pl
POLECAM!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Super sala jest w bojanie w dworze kaszubskim magnat, polecam
www.dwor-magnat.pl

Zapraszamy do nas MASSUANA tel.501-183-708.Otrzyma Pani propozycje gry zespołów na weselu i w kościele,sale,kamerzystów i fotografów,zdobienie sal itp.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

hej, w Villi Bezycer można albo wynając salę z całym sprzętem i wziąć swoją kucharkę albo zapłacić od osoby za menu - cena w zależności od tego czy napoje i ciasta sami dowieziecie. my rezerwowaliśmy w zeszłym roku i płacimy 170zl/os z poprawinami (bez ciatsa i soków, no i wódki;P). Pozdrawiam.

Dworek Gościnny w Gdańsku Lipcach ma chyba sale do 140 osób, może tam?

Dwor Kaszubski Magnat Polecam...a orkiestra to www.zespolbest.pl
www.coctail.com.pl lub na you tube ogladac mozna.. i zespol nevada tylko numer to musze sie zapytac kolegi i bede miala..bo w tym zespole saksofon gitara i klawisze..super graja i maja sliczny glos... a jak cos to ten saksofonista mozna ogladac w you tube pod tytolem kiedy tracisz przyjacielem ... tam gra za saksofona i glos ma podobny do brata ;p;p http://www.youtube.com/watch?v=rVltIEuGNKk
a tak to znam duzo fajnych orkiestr na wesele ale nie pamietam nazwy zespolow...

polecam

ja polecam
http://www.villabezycer.pl

Prosze napiszcie trochę więcej informacji na temat Waszego wesela w villi Bezycer, czy byliście zadowoleni........

na poczatku czerwca organizowalam wesele w Villi
musze przyznac ze bylam bardzo pozytywnie zaskoczona poziomem organizacji
na poczatku sie balam jak to wszystko bedzie ale widac ze wlascicelka zna sie na rzeczy i powierzylam jej calosciowa organizacje wesela
bylo dobre jedzenie ale pamietaj nie wszystkim dogodzisz :)
jest ladny ogrod i to bylo to czego szukalismy,zrobilismy tam poprawiny
jest wiele ladnych obiektów na Pomorzu ale my wybralismy ten i bylismy zadowoleni
pojezdzij i poogladaj obiekty-najlepiej wszystkie,sama zdecydujesz
pozdrawiam

A ja polecam Czardasz w Luzinie - duża nowa piękna sala, jedzonko pyszne i tak dużo że przez tydzień po weselu nie musieliśmy robić obiadów;) Goście bardzo zadowoleni z niezauważalnej, ale sprawnej obsługi. Obok jest piękny ogród, w którym można złapać oddech po szalonej imprezie:) Co do organizacji wesela, wyboru dań, ustawienia stołów - w dużej mierze polegałam na doświadczeniu pana Piotra, który wszystkim się zajął i wesele bardzo się udało:)

Zapraszam do odwiedzenia strony http://www.jaksband.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Polecam salę DWOREK BARWIK, mam tam wesele we wrześniu, piekna sala i jedzonko pyszne i wg orkiestr jet to najlepsza akustycznie sala w okolicy. U nas zagra zespół Nevada a ale godny polecenia jest również LOTOS.
Napiszę jak było, został nam miesiąc :)

Polecam restaurację żukowianke.Sala ładna czyściuyka,kibelki jak w bajce mieści 180 osób.Jedzenie mają dobre.Nie wiem czy mają jakąś stronę ale pewnie tak.Koleżanka będzie miała tam wesele w sierpniu 2012r.Ceny przystępne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jestesmy 3os zespołem z profesjonalnym saksofonem i dobrym konferesjerem co do koscioła kwestia dogadania czego oczekujesz od zespolu... jestesmy 3os zespołem lecz z wokalistka i mamy wielu zadowolonych klientow... jestem takze ponac dobrym organista .. wiecej informacji pod nr 516 65 65 84
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??