PONIŻEJ KRYTYKI
Witam wczoraj (czwartek) udałam się z zapaleniem oskrzeli i zawalonymi zatokami do przychodni. w rejestracji poinformowalam panie, że od soboty 2 dni gorączkowałam, z dnia na dzień jest gorzej, z pracy mnie wyganiają, bo głos odmawia mi juz posłuszeństwa a w przychodni KLOPS!!!! do pani Leśko i pana Chornego nie ma mozliwości sie dostać - komplet!!! każa więc iśc i pytać - czytaj brać na litośc lekarza czy zgodzi się przyjąć. Pan Horny mimo ze gabinet miał drzwi otwarte, nikogo w poczekalni ani w gabinecie, a lekarz w pozycji półleżacej przy biurku powiedział ze nie ma takiej opcji jest limit, pani leśko skwitowała ze ma komplet i jak chce to moge czeakac min 4 godz ale i tak nie wie czy mnie przyjmie. Na to wszystko pani zastępca kierownika oświadczyła ze jeśli jest komplet lekarz nie ma obowiązku mnie przyjąć! a może wogóle nie ma obowiązku leczyć? żenada, poniżej krytyki, odesłano mnie na izbe przyjęć albo mam ponownie przyjśc w poniedziałek - ot podejście służby zdrowia!!! gratulacje dla dyrekcji za doborowy dobór lekarzy i gratuluję postawy panie mgr Horny! (domnimuje ze tytułu doktora nie ma) olewka w pełnej krasie, jak długo pracuję -20 lat zaden lekarz nie był tak chamski!