PORADŹCIE MI

Wybieram się na rajd Harpagana na trasę rowerową pierwszy raz,na rowerze jeżdzę około 2000 km rocznie , chciałbym wiedziec czy na takim rajdzie można liczyć na czyjąś pomoc w sprawie ,trasy ,jak jechać, czy jakieś inne sprawy , czy są chętni żeby można było się do kogoś przyłączyć i wogóle czy atmosfera jest dobra i wesoła , czy poprostu wszyscy traktują ten rajd jako jedną wielką rywalizację i zero kumpli .Osobiście podchodzę do tego rajdu na luzie chcę zobaczyć jak to wygląda od środka trochę się przejechać , oczywiście nie do końca może mi się spodoba i będę startował regularnie. Powiedźcie mi czy z takim nastawieniem warto startować w tym rajdzie , czy doć sobie spokój. Darek .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PORADŹCIE MI

Pewnie, ze warto! Tu generalnie wszyscy sa kumplami, atmosfera super, zwykle mozna sie przylaczyc do kogo sie chce (o ile dotrzymasz temu komus kroku:)). Jade czwarty raz - coraz bardziej mi sie podoba! Polecam wszystkim

darek63 napisał(a):
ciach

Jedna wielka przyjemność. Ja na przyklad mam w tym roku przejechane niecałe 1800 km, czyli mniej niż Ty. Będę jechał póki spadnę... a potem będę się czołgał ;)

A ja połowę tego co TJ
... i tez jadę pierwszy raz
... i mam nadzieję spaśc dalej niż TJ ;-)
Pozdr/Jankes

> ... i mam nadzieję spaśc dalej niż TJ ;-)

pożywiom... uwidim...

:-)

dzięki za porady , spróbuję

Atmosfera na Harpie jest wprost wspaniała. Jeśli zapytasz kogokolwiek o drogę to Ci na pewno pomoże - ja osobiście nigdy nie spotkałem się z odmową podpowiedzi lub wskazaniem złego kierunku. Także zawsze możesz zapytać. Jeśli masz niezłą kondycję to radzę trzymać się dużej grupki ludzi ubranych na żółto - niebiesko (NEKSUS Team z Elbląga). Jeśli się utrzymasz - miejsce w pierwszej 20 gwarantowane.
Pozdrower.

> Jeśli zapytasz
> kogokolwiek o drogę to Ci na pewno pomoże - ja osobiście nigdy
> nie spotkałem się z odmową podpowiedzi lub wskazaniem złego
> kierunku.

wśród Harpaganowiczów - masz rację. Tez zdarzało mi sie kilka razy pytac i zawsze był dobry odzew.
Ale na miejscowych NIGDY nie licz. A już na pewno nie pokazuj im mapy.

> Jeśli masz niezłą
> kondycję to radzę trzymać się dużej grupki ludzi ubranych na
> żółto - niebiesko (NEKSUS Team z Elbląga). Jeśli się utrzymasz
> - miejsce w pierwszej 20 gwarantowane.

a nie mówiłem że Darek będzie na jesieni sprzedawał bilety na pociąg ? ;>