PORAŻKA

nie polecam szczerze. i to nie jest niechęć. Ludzie nie kompetentni. oddalem komputer z jedna usterką. okazalo się, ze zepsuli 3 iinne. skasowlai dodatkowo. komputer raz w miediacu w tym okrecie byl u nich na 2-3 tygodnie. Gdzie nic nie posuwalo sie na przód. ostatecznie odebrałem komputer to nie dziala DVD i touch pad.
Róznica w laptopie miedzy zasilaniem a ładowaniem. bo bylo naproawiane ładowanie. Dramat. Poprzedniemu uzytkownikowi byc moze Windowsa instalowali. bo na sprzęcie to zielonego pojecia. LApek nie byl stary cos kolo 1,5 roku. Naprawdę nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: PORAŻKA

Nie mieliśmy jeszcze klienta który by się tak wysławiał - to musi być pomyłka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: PORAŻKA

Konkurencje chyba szlak trafia i robia Wam pod góre, zaraz im zrobimy na forum jeszcze gorzej!!Ja jestem klientem od 2 lat i ani razu nie narzekałem!, wiec droga konkurencjo dr LAPTOPA.....dajcie sobie spokój z takim wpisami,zajmijcie się raczej zdobywaniem klientów a nie pierdzeniem w krzesło i pisaniu głupot, bo tym sposobem to juz napewno nie zarobicie i zamkniecie ten swoj bajzel, pozdraawiam, szanujący klient serwis dr Laptop
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3