PORAŻKA!

Temat dostępny też na forum: Federico
Tragiczna pizza!
dnia 31.01 ok godz. 19.30 zamówiłam pizzę przez portal pyszne.Pl. Otrzymałam informację zwrotną, że czas oczekiwania na pizzę wynosi 50 min do 1 h. Dzwoniłam aby skontaktować się z kimś z obsługi i dowiedzieć się czy otrzymam swoje zamówienie czy nie, bo minął już wyznaczony czas- nikt nie odbierał, a dzwoniłam systematycznie przez pół godziny. W końcu, po 2 godzinach( i wcale tu nie przesadzam) zjawił się dostawca, który nie raczył wytłumaczyć, dlaczego tyle to trwało. Liczyłam chociaż, że pizza będzie dobra, ale i tu się przeliczyłam... Pizza była tragiczna, na prawdę nigdy nie jadłam gorszej!!! Ciasto tak twarde, że można by kogoś nim zabić, zero przypraw, pizza oczywiście zimna, sera tyle co kot napłakał.

nie polecam, z całego serca nie radzę zamawiać tam pizzy! Tragiczna, obrzydliwa i nie zjadliwa pizza, zerowy kontakt z obsługą! Nigdy więcej nie będę już korzystać z usług tego lokalu. Odradzam!!!

kasowanie opinii świadczy tylko o jakości usług tej 'knajpy'
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: PORAŻKA!

pyszne.pl to nie nazwa lokalu, a ogólnopolskiego portalu służącego do zamówień przez internet.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Odea Park (23 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...