POSZUKUJE KOSZULI SMOKINGOWEJ W KOLORZE IVORY POMÓZCIE!:)

Temat dostępny też na forum: Wesele
Dziewczyny, pilnie poszukuje koszuli z łamanym kolnierzykiem w kolorze ivory, może któraś ma sprzedaż (rozm40) lub wie gdzie można taka zakupic, byłam juz w wielu salonach mody męskiej i nic... mam ogromny problem, poniewaz moja sukienka ma kolor diamentowej bieli, nie jest śnieżnobiała a dielikatnie ecru, przy białej koszuli wyglądam szaro, a ecru znowu zbyt ciemne no i do smokingu nie bardzo mi pasuje. Prosze pomóźcie, bede wdzieczna za każda rade i wskazówke, pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: POSZUKUJE KOSZULI SMOKINGOWEJ W KOLORZE IVORY POMÓZCIE!:)

podlacze sie bo tez bede potrzebowac ;)

też mieliśmy problem ze znalezieniem koszuli w tym kolorze, ale po długich poszukiwaniach się udało :) znaleźlismy koszulę w rumii w Auchan, są tam dwa sklepy z garniturami/koszulami (niestety nie pamiętam nazw) i w obu te koszule były (kupowaliśmy pod koniec kwietnia tego roku, ślub mieliśmy w maju). Tańsze koszule były w sklepie obok "łodzi" (tam jest chyba jakaś restauracja - byłam tam tylko jeden raz, a niestety nie mam pamięci do nazw). Może uda Wam się trafić po tym opisie ;) Pozdrawiam i życzę szczęścia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje za informacje:) dam znać gdzie udalo mi sie zakupic taka koszule, w sobote jade na zakupy:)

a my w Fashionhouse na Szadólkach :) 119 zł
co prawda chcieliśmy gładka, bez żadnych "wzorów" ale znalezienie takiej to wogóle graniczy z cudem

Bizu w którym sklepie na Szadółkach?szukałam tam jakies dwa tygodnie temu i bez skutku

hej, my mamy do odsprzedania taka koszule, kupilismy w klifie w carl gross, moj maz wygladal jak ksiaze,kontakt bagina@wp.pl, rozmiar 41

Na 100% w Realu- zaraz obok Go Sport- taki mały sklepik z koszulami- mają.
Cena trochę wysoka 169 zł ale maja wybór.

proponuje udac sie do firmy DaVinci i uszyc koszule. Nie dosc, ze bedzie idealnie lezala bo na miare szyta to jeszcze w idealnym kolorze. Cena smokingowej to cos ok350zł- tyle maz dawal 2 lata temu.

Galeria Rumia.Niepozorna, ale jest tam kilka sklepow z meskimi koszulami ,spory wybor i pelna rozmiarowka.

lancerto w fashion housie

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??