PRAWO JAZDY-OSZUŚCI !!!!

nareszcie cos z tym zrobili, nie moze byc wieczne bezprawie w Pomorskim Ośrodku Ruchu Drogowego !!!!
Po pierwsze :
-placimy duze pieniadze a egzaminator potrafi nie wpuscic Cie do samochody
-korupcja, korupcja i jeszcze raz korupcja
Po drugie:
-przy zapisach sa kolejki i stoi sie ponad godzine lub dwie ,pomimo ,ze powinno byc wiecej pan i jest wiecej stanowisk to przyjmuje jedna, ktora do tego musi wypic co chwile kawke i zjesc drozdzowke
Po trzecie :
- umowiona godzina egzaminu praktycznego to nigdy nie jest ta godzina, oczywscie czeka sie ,bo jest grupa, ale dlaczego po 2, 3 godz ??? dlaczego na kilkunastu egzaminatorow zostaje 2/3 a reszta popoludniu idze do domu ?? po co w taki razie umawiaja ludzi na popoludnie ??
Po czwartek to jest to zalosne i brak slow jak wygladaja w Polsce pewne instytucje, jak ludzie potrafia sie sprzedac !!!!!! Jak potrafia potraktowac drugiego czlowieka !!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRAWO JAZDY-OSZUŚCI !!!!

Mimo ze od dlugiego juz czasu mam ten "wspanialy"dokument jakim jest PJ, to widze ze nic sie nie zmienia. Widzisz, mimo wszystko jest to kolejny urzad, w ktorym siedzacy urzednicy sa przeciez DLA NAS a nie MY DLA NICH. Ktoby sie przejmowal tym ze posiedzisz sobie kilka godzin a pozniej wyjezdzajac na placyk jestes za malo skoncentrowana zeby nie najechac na linie albo nie przewrocic slupka. Zapraszamy ponownie no chyba ze....ale to juz wogole pozostawiam bez komentarza. Wedlug mnie najleprzym rozwiazaniem bylby system zywcem wziety z USA. Zapewne zaraz podniesie sie okrzyk: jak to? z USA? Otoz wlasnie z USA. Tam nikt nie ma obowiazku lazenia na kursy. Oczywiscie takowe istnieja, jednak nie ma przymusu. Nie chcesz, masz sie gdzie uczyc indywidualnie-to nie chodzisz. Gdy juz jestes pewny swoich umiejetnosci, dzwonisz po prostu w odpowiednie miejsce (wydzial policji drogowej), przyjezdza pan w niebieskim mundurku i jest egzamin. Umiesz-zdajesz, nie umiesz-trzeba sie wiec podszkolic. I tak powinno byc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)