PRINCIPIA RSL

Poszukuje orginalnych czesci do roweru PRINCIPIA RSL (szosa) lub serwisu w Polsce
A dokładnie przelotek linki tylnego chamulca,pancerz wychodzi zpod owijki ,dochodzi do owalnych otworów w górnej rurze ramy od tego miejsca powinna przechodzic tylko linka w SRODKU TEJ RURY i wychodzi drugim otworem gdze na wejsciu i wyjsciu linki powinny byc zamontowane przelotki ale nigdzie nie mozna tego dostac .
Prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRINCIPIA RSL

Przeczytaj moją książkę pt. "Zrób to sam"

To nie takie proste aby je zrobic samemu sprawdz te marke na necie a zobaczysz o jakim rowerze pisze

Spytaj na zagranicznych forach - weightweenies. Jesli sie ni myle to ta Principia upadła i ktoś ją przejął, ogólnie może być problem z dostaniem tej części. Jak w ogóle wyglądał ten element?

principia jeszcze istnieje ,znajomy przywiuzł mi koła ,obejme pod sztyce i samą sztyce do siodełka z ich logo wykonanie jak i waga bajer,a
o przelotkach zapomniał jeden minus to ceny wziete z kosmosu
ciezko opisac wygląd przelotek poniewarz miały taki bajer tylko dwie firmy colnago i principia teraz są podobnie robione ramy szosowe autora tam to j
jest na stałe a w moim jest to demontowane i bez tego kupiłem rame
w chwili obecnej mam przeciągniety pancerz przez rure ale stuka i jest to denerwujące

upadli i zmienił się właściciel. Pewnie oryginału nie dostaniesz... Jakaś taśma klejąca może pomoże w tym stukaniu? :P