PROSBA DO INSTRUKTOROW!!!!

Zdalam egz za pierwszym podejsciem, ale mam lekki nie dosyt. A to dlatego ze mam juz sporo czasu prawo jazdy i nawet mam juz swoj samochod, ale NIE POTRAFIE PARKOWAC!! Jak mam gdzies zaparkowac rownolegle to jade dalej i szukam miejsca na parkowanie prostopadle!! Chyba ze mam sporo czasu to probuje sie nauczyc i parkuje. Ale to jest nic!
U mnie na osiedlu mlodzi kierowcy nie potrafia parkowac nawet prostopadle!! Jak jest miejsce na 3 auta, to postawia samochod tak, ze juz zaden sie nie zmiesci, bo zazwyczaj robia to skosnie i na srodku!!
PROSZE uczcie parkowania, ja wiem po sobie ze za malo czasu sie na to poswieca!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Droga Kasiu. Gratulujemy Ci zdania za pierwszym podejściem-świadczy to chyba najelepij o wysokim poziomie szkolenia w naszym Ośrodku. Co do czasu poświęcanego na parkowanie-zgadzam się z Tobą-można byłoby poświęcić go więcej, ale godzin szkolenia jest tylko 30 i instruktor musi wykorzystać ten czas na nauczenie Ciebie parkowania ale także jazdy w ruchu miejskim (tak, żebyś mogła zdać egzamin) i jak widać po wyniku - zrobił to doskonale. Jeśli Ty lub ktokolwiek inny czuje niedosyt - zawsze może dokupić godziny jazdy i wówczas instruktor rozszerzy zakres szkolenia. Jeśli zaś chodzi o sposób parkowania kierowców (jeden samochód na 3 miejscach)- no cóż świadczy to o ich kulturze - nas to też drażni, ale cóż - my nie mamy na to wpływu. Dopiero jak taki kierowca sam nie będzie miał gdzie zaparkować, bo na 10 miejscach będą stały 3 samochody zaparkowane przez jemu podobnych - to może zmądrzeje i nauczy się szacunku dla innych. Życzę szerokiej drogi D. Śmiarowski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0