PROŚBA

PROŚBA
Szukam osób, które byłyby wstanie pomóc uzbierać mi i mojemu chłopakowi, kwotę potrzebną na pielgrzymkę do Madrytu na spotkanie z Papieżem - Światowe Dni Młodzieży. Koszt jednej osoby to 1700zł (tak wysoki koszt wynika z drogich pasów czyli wejść na plac spotkania i ewangelizacji po drodze). Każda złotówka się liczy! Jedyne co możemy zaoferować w zamian to modlitwa. Możliwość imiennego potwierdzenia od proboszcza z parafii. Konto na które można dokonywać wpłat: 26 1140 2004 0000 3602 7106 0863
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ha ha ha ha

ha ha ha ha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak na pewno

Wejścia na plac spotkań są za darmo.
To jakaś ściema.

Prośba

Na pielgrzymkę chodzi się pieszo ........

Jaka ściema

BUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

paranoja

co oni teraz wymyslaja zeby tylko piniadze wyciagac...boze widzisz a nie grzmisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałabym zobaczyć te modlitwę w zamian...

bez beki :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak komuś zależy by tam pojechać to zarobi, zostało jeszcze 123 dni, http://www.madrid11.com/pl Więc 3 miesiące. Byłam w Kanadzie i Barceonie na Taize i za spotkania i wstęp się nie płaci. Nawet za nocleg się nie płaci. Więc nie wiem skąd autorka taką kwotę wzięła. heheh śmieszne to. Kilka lat temu było Taize w Barcelonie i płaciliśmy tylko niecałe 400 zł za przejazd autokarem i 50 euro za wyżywienie, więc jakby teraz raz tylko podrożało to nie ma bata by wyszła taka suma.
I wstyd szukać tutaj pieniędzy. Jak nie mam to modlę się w domu.
A swoja drogą można na własnę rękę pojechać, koszt samolotu to jak się dobrze poszuka około 400 zł w obie strony, a nocleg oferują Hiszpanie na stronach internetowych dla pielgrzymów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...