Witam, jestem zainteresowana kupnem mieszkania w Pruszczu Gdańskim, jak Wam się tam mieszka ??? A może ktoś ma cos do sprzedania. Interesuje mnie centrum miasta do 50m2. Nie spółdzielcze.
Pytanie, gdzie bedziesz dojeżdżać do pracy. Mam znajomych w mieszkających w Pruszczu. Mieszka im się dobrze, sklepy blisko, ciche spokojne osiedle, niestety bardzo narzekają na ciągłe korki i utrudniony dojazd do Gdańska.
ja sama osobiście mieszkam w pruszczu mój mąż ma ma na 7-8 do pracy różnie i z dojazdem nie jest tak źle gorzej z powrotami od 13-16 to korki w strone pruszcza niestety sa ale cóż i tak mniejsze niz na katruskiej :). pruszcz jest bardziej cichy od gdanska według mnie bezpieczniejszy dla dziecka :). a jak chcesz do 50m to zobacz sobie gedbud.pl teraz maja ieszkanie 42m na sprzedaz nowe mieszkanka ladne osiedle i tanie wedlug mnie :). w razie pytan sluze pomoca na gg 6082405. bo sama szukam mieszkania do kupienia tylko takiego 50-70m
Osiedle Olszewskieho w Pruszczu -nowe niskie bloki z windami. Maja dobra lokalizacje na tylach urzedu po prawej stronie. Wszedzie pieszo a ceny jeszcze niskie w porownaniu z innymi. Wiem ze teraz buduja jeszcze kilka nowych blokow ale znajomy kupil od strzala bo ktos nie dostal kredytu wiec warto o to zapytac. To przy Raciborskiego kolo komfortu