PRZESTROGA!

dla osób które nie zastanawiają się tylko w desperacji ślą dane osobowe na prywatne e-maile:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-kierownika-pania-do-rozliczen-barmanki-oraz-kelnerki-ogl6330226.html

treść:
"Poszukuję personelu do lokalu gastronomicznego w Sopocie.
Wymagana znajomość języka angielskiego.

Kierownik - doświadczenie nie jest wymagane, zapewniamy przeszkolenie. Komunikatywność, obowiązkowość, chęć do pracy, język angielski. Praca w godzinach nocnych.

Barmanki, kelnerki - doświadczenie nie jest wymagane, zapewniamy przeszkolenie. Komunikatywność, obowiązkowość, chęć do pracy, język angielski. Praca w godzinach nocnych.

Panią do rozliczeń - wymagane doświadczenie w pracach biurowych. Praca w godzinach dziennych od 8:00 do 16:00 od poniedziałku do piątku.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres exvip1@wp.pl, w tytule prosimy wpisywać stanowisko pracy. "

A JAK SOBIE WPISZESZ E-MAIL W GOOGLE...

http://4bydgoszcz.pl/praca/dam-prace/poszukuje-tancerek-do-klubu-nocnego_662219211-856524117-exvip1wp-pl/2088

treść:

"Wysoko renomowany Night Club w Białymstoku poszukuje dziewczyn w wieku 19-28 lat do pracy w charakterze tancerki go-go (pokazy tańca na rurze, striptease). Wysokie zarobki, dowolne dni pracy (możliwość dojazdów tylko na weekendy), zapewniamy darmowe mieszkanie."
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: PRZESTROGA!

śmieszne, a co to night club nie potrzebuje kelnerek, kierowników czy osób do rozliczeń?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polu ale tam wyraźnie jest napisane o jaką prace chodzi. Doczytaj, albo może złóż cv skoro uważasz że tam potrzebują kierowników.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

yhy to tak że ja mam sklep spożywczy w Gdańsku i juz w innym mieście nie mogę mieć warsztatu samochodowego ?? To jakaś paranoja .. a niby klub go go to coś strasznego ?? No tak pewnie Twój facet tam chodzi bo ma w domu zakonnice :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

chyba zbyt mądra to nie jesteś. Współczuje. Chodzi o to, żeby patrzeć na jakie ogłoszenia i komu wysyła się swoje dane i trzeba to chociaż minimalnie sprawdzać. Bo może być taka sytuacja,że dziewczyna odpowiada na ogłoszenie bo myśli, że będzie kelnerką w restauracji czy coś w tym stylu, a tu się nagle okazuje, że swoje info wysłała do jakiegoś night clubu. A jeśli nie potrafisz skomentować treści posta to nie wtrącaj osób postronnych( w tym wypadku czyjegoś męża).
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja znajoma jest właśnie managerka w renomowanym klubie ze striptisem i pracuje w godzinach nocnych. Ale od razu wyjaśniam - jej obowiązki polegają na ZARZĄDZANIU klubem, czyli jest odpowiedzialna za właściwą pracę kelnerek, kucharzy, barmanów, sprzątaczek itp. Do niej klienci zgłaszają problemy i reklamacje, czasem przyjmuje i rozlicza dostawy. Zarządza na zmianie grupą ok 20 pracowników. I NIE ROZBIERA SIĘ, ani żadnych usług seksualnych nie świadczy. A ciasne rozumki niech się tu teraz doszukują teorii spiskowej. I co, renomowany klub ze striptisem potrzebuje kierowników i kelnerek czy nie? :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...