PRZESTRZEGAM DZIENNIKARZY!

do DZIENNIKARZY! PRZESTRZEGAM! albo INFORMUJĘ tych co trwają w niewiedzy.
stanowisko Dziennikarz/Reporter. Będę bazować na wypowiedziach i moich doświadczeniach z poprzedniej współpracy.
wymiar pracy: wyp. red. Brożka z Głosu Międzyrzecza i Skwierzyny - cyt. " mnie nie interesuje to czy jesteś w biurze i kiedy, tylko czy teksty są na makiecie". Musicie być dyspozycyjni i tam gdzie coś się dzieje, w sobotę lub niedzielę. Albo w wioskach po których można się poruszać jedynie samochodem w domyśle prywatnym( tak było z moim kumplem) - paliwo rozliczane? Wątpię.
Praca na zastępstwo: dziennikarka na macierzynskim.
Wynagrodzenie: 2950zł brutto.
Służbowe dodatki: komputer + telefon, aparat foto - cyt. " jakiś jest".
Ale teraz NAJLEPSZE! Warunkiem dostąpienia zaszczytu pracy w redakcji jest UWAGA!
jest napisanie 10 (dziesięciu!) artykułów z regionu Trzciela. Tematy mają być interesujące dla mieszkańców - tzw. czołówki CZYLI NA 1 strony gazety. Bez gwarancji że: 1 zostaniesz zatrudniony, 2 że opublikują te artykuły bez zmian, 3 że nie wykorzystają Twoich pomysłów artykułów w całości.

Czy ktoś ma jeszcze jakiekolwiek ZŁUDZENIA na temat pracy w tej korporacji?
POLOWANIE NA FRAJERÓW - CZAS START!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRZESTRZEGAM DZIENNIKARZY!

spalić takie pseudomiejsca pracy!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...