PRZYCHODNIA ŚWIETOKRZYSKA-MASAKRA
Chcialabym sie podzielic z innymi rodzicami pewna rzecza jezeli macie dziecko ze tak powiem " trudniejsze" np z atopowym zapaleniem skory bardziej chorowite itd kompletnie odradzam, to co przeszlam przez ostatni rok to Porazka tez przychodni. Na poczatku coreczka miala plamy na buzi ( bylam przed szcezpieniem i wyslali mnie do alergologa) alergolog stwierdzil ze to POTOWKI ! jak wiadomo serce matki czuje wiec wzielam pieniadze i pojechalam prywatnie do Pani Alicji Bałandy- LEKARKA JEST NIESAMOWITA JAK DLA MNIE NAJLEPSZY LEKARZ ! co sie okazalo po badaniu u niej ATOPOWE ZAPALENIE SKORY , pomine corki liczne choroby zwiazane z jej choroba gdzie zawsze i tak wyladowalam u Pani Bałandy, ale po ostatniej chorobnie gdzie corka goraczkowala 5 dni co uznali za 3 dniowke pozniej infekjce gardla i dali antybiotyk powiedzialam dosc ! ( oczywiscie to nie gardlo a infekcja w moczu ) na dodatek wyslali do sanepidu ze corka jest opozniona w szczepieniach - nie powiadamiajac mnie o tym ! tak wiec z bojowym nastawieniem IDE sie wypisac !! ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!