PRZYSTANEK AUTOBUSOWY

WITAM! CZY KTOŚ Z PAŃSTWA ORIENTUJE SIĘ JAK WYGLĄDA SPRAWA Z KOMUNIKACJĄ DO ULICY ANTYGONY? CZY W PRZYSZŁOŚCI PLANOWANE JEST PORZĄDNE POŁĄCZENIE DO TEGO MIEJSCA? 15 MINUT NA PRZYSTANEK LATEM CZY WIOSNĄ NIE STANOWI PROBLEMU NATOMIAST WIECZORNE POWROTY.... RÓWNIEŻ CIĘŻKO JEŹDZIĆ DO PRACY ZIMĄ KIEDY PO 6:00 TRZEBA WYJŚĆ A JEST CIEMNO I ŚNIEŻYCA. CZY TYLKO MNIE TO MARTWI? NIE ZAWSZE MAM MOŻLIWOŚĆ JAZDY AUTEM... POZDRAWIAM SERDECZNIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PRZYSTANEK AUTOBUSOWY

Tosa....ja tez mieszkam na antygony.....brakuje asfaltu, porządnego chodnika dla pieszych i oświetlenia już od okolic ronda :(
Całę szczęście mam samochód ale wiem jak uciążliwe jest przebrnięcie na przystanek zimą gdy dojście od naszego osiedla nie jest odśnieżone :(
Sprawę ulicy zgłosiłam radzie dzielnicy ale póki co odpowiedzi brak....zapytanie zostało skierowane do miasta.
Pozdrawiam

Re: PRZYSTANEK AUTOBUSOWY

samochód jest ale jeden póki co więc czasami człowiek jest zmuszony do skorzystania z komunikacji.. byłoby super gdyby rada rozpatrzyła pozytywnie pismo.. powinni dbać o mieszkańców i ich bezpieczeństwo:) pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź

Inne tematy z forum

Domy Sołdka 14 (12 odpowiedzi)

Domy powstają w centralnej części Osowy, a więc blisko głównej arterii prowadzącej przez tę...