PU Jastrych S.C.

Pracuje lub pracował ktoś tam? Jak tak to prosze o opinie na temat tej firmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PU Jastrych S.C.

Witam!
Pracowałem tam kilka lat temu jako pomocnik tynkarza. Firma prowadzona przez dwóch braci. Ja miałem kontakt z Jackiem, pamiętam go jako normalnego uczciwego człowieka i dobrego fachowca. Z tego co pamiętam a Ciebie pewnie interesuje: badania na koszt pracodawcy przed podjęciem pracy, umowa o pracę, godziny pracy rozliczane uczciwie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Pracy dużo.
Czyli pracodawca o.k., uważaj natomiast (jeśli jeszcze tam pracuje), na jednego majstra, jeśli dobrze zapamiętałem imię Roberta. Sam chlał w pracy ale jak coś nie grało, to leciał do Jacka z donosem żeby przekazać że to Twoja wina. Tak załatwiał nawet swoich bliskich kolegów. Ciekawe czy jeszcze tam pracuje :-)

No to zapowiada się ciekawie :) Czasem lepiej spytać bo w tych czasach ciężko o uczciwych... Dzięki za odpowiedź

Nie Robert tylko Sławek miał na imię. Przypomniałem sobie :-)
Powodzenia.

Inne tematy z forum

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...