PU Jastrych S.C.

Pracuje lub pracował ktoś tam? Jak tak to prosze o opinie na temat tej firmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PU Jastrych S.C.

Witam!
Pracowałem tam kilka lat temu jako pomocnik tynkarza. Firma prowadzona przez dwóch braci. Ja miałem kontakt z Jackiem, pamiętam go jako normalnego uczciwego człowieka i dobrego fachowca. Z tego co pamiętam a Ciebie pewnie interesuje: badania na koszt pracodawcy przed podjęciem pracy, umowa o pracę, godziny pracy rozliczane uczciwie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Pracy dużo.
Czyli pracodawca o.k., uważaj natomiast (jeśli jeszcze tam pracuje), na jednego majstra, jeśli dobrze zapamiętałem imię Roberta. Sam chlał w pracy ale jak coś nie grało, to leciał do Jacka z donosem żeby przekazać że to Twoja wina. Tak załatwiał nawet swoich bliskich kolegów. Ciekawe czy jeszcze tam pracuje :-)

No to zapowiada się ciekawie :) Czasem lepiej spytać bo w tych czasach ciężko o uczciwych... Dzięki za odpowiedź

Nie Robert tylko Sławek miał na imię. Przypomniałem sobie :-)
Powodzenia.

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...