PURE Gdynia Orłowo...szukam chętnej do wspólnego chodzenia! :):)

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Hej!

Chodzę od dłuższego czasu do orłowskiego Pure'a....ale samej zawsze jest smutniej niż z kimś.

Któraś z Was też ma tam karnet i szuka towarzystwa i wzajemnej motywacji?! Jeśli tak to dajcie znać :):)

Obecnie ćwiczę tylko na głównej sali, ale jako że z kimś jest raźniej to możemy wziąć udział w jakichś zajęciach!

Mam 21 lat, jestem pracującą w weekendy studentką. Na siłowni jestem 2 razy w tygodniu, ale ze względu na pracę weekendy odpadają! Jestem pogodna i uśmiechnięta, lubię rozmawiać na przeróżne tematy!

Pozdrawiam i czekam na odzew!!! Walczmy z niechcianymi kilogramami razem!!!! :):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PURE Gdynia Orłowo...szukam chętnej do wspólnego chodzenia! :):)

Cześć :)

Nie wiem czy sprawa aktualna, ale ja dość niedawno zapisałam się do Pure. Chodzę na siłkę lub na zajęcia tak ze 2-3 razy w tygodniu wieczorami. Mam 25 lat, pracuję w marketingu i ostrzegam że jak załapię z kimś fajny temat to może i ze 2 godziny niepostrzeżenie zlecieć ;)

Ćwiczę głównie na bieżni, orbitreku i wiosłach, na zajęcia chodzę różnie - czasem na funkcjonalny, czasem pure pump, zumba, joga - jak akurat wyjdzie ;)

Jakby co to napisz do mnie na agata.schwartz@gmail.com to się umówimy :)

Re: PURE Gdynia Orłowo...szukam chętnej do wspólnego chodzenia! :):)

a ja jakoś nie mogę się zebrać żeby kupić karnet...
samej tak smutno a towarzystwa brak

chodzisz jeszcze?