PYTANIE O ZLEWNIE

Bardzo uprzejmie prosze kogos aby napisal, gdzie ma znajdowac sie zlewnia, o ktora jest cala afera? Wiem, ze przepompownie zaczeli budowac a nastepnie bedzie budowana zlewnia - wyglada na to, ze jednak bedzie. Moze ktos z mieszkancow moglby opisac gdzie to jest? Czy pomiedzy ul.Szkolna a Warszawka czy po prawe stronie od ul.Warszawskiej na jej koncu (jadac od strony centrum/od Chwaszczyna)? Z GORY DZIEKUJE BARDZO ZA WYJASNIENIE!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PYTANIE O ZLEWNIE

Dokładnie tutaj:

http://mapy.zumi.pl/warstwy.html?turystyka=&long=18.380263550000002&lat=54.4784426&type=3&scale=1b&svActive=false

ul. Warszawska prawa strona

Bardzo dziekuje za dokladna odpowiedz - o to mi chodzilo.
Czy ta sprawa jest juz przesadzona??? Tak bardzo podoba mi sie Bojano, chcialabym sie tu osiedlic...Teraz nie wiem o o tym myslec.

SAMA ZLEWNIA PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ BEDZIE POTRZEBNA, PAMIETAJMY, ZE TO TYLKO WYJŚCIE AWARYJNE, TYM BARDZIEJ ŻE JEST CORAZ WIĘCEJ MIESZKAŃCOW, WIĘC PROTESTY NIE MAJA RACJI BYTU. w którym kolwiek byłoby to miejscu zawsze bedzie źle.
LEPIEJ ZACZNIJMY MARTWIĆ SIĘ O DROGI MIEDZY DOMAMI. MAMY TAM TAKIE DZIURY, ŻE CODZIENNIE JAK JADĘ TO ZASTANAWIAM SIE KIEDY ZGUBIE PODWOZIE. RÓWNANIE ZIEMI NIESTETY JEST NIEWYSTARCZAJACE A TERAZ KIEDY BUDUJA TA ZLEWNIĘ JEST CORAZ GORZEJ. JAK POPADA DESZCZ TO MOZNA SIĘ UTOPIĆ NA TYCH DZIURACH. Niedługo zaczniemy parkować na głónej drodze bo dalej nie da sie dojechać. Z pozdrowieniami dla sołtysa i wójta.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tu chodzi nie o to, ze bedzie ale GDZIE bedzie. Zdecydowanie lepiej gdyby byla na obrzezu wsi a nie w jej centrum i to przy szkole. 95% ludzi czy bedzie chcialo czy nie bedzie ja mijac, ogladac i moze czuc(?). Ja np.mieszkam w okolicach wodnej i zastanawia mnie jak to wplynie ma moje zycie...Ta ozdobka.

Z tego co sie orientuje minimalna odleglosc zlewni sciekow od zabudowan nie moze byc nizsza niz 200 m. Poza tym miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego dla tej lokalziacji chyba mowi o tym ze jest to teren zabudowy mieszkalnej. Chyba ze sie mysle to prosze mnie sprostowac.
Teraz jest moda walki krzyzem wiec moze niech mieszkancy posatwia krzyz w miejscu budowy :)

haha dobre :) Ja niemal codziennie szukam jakichs nowych informacji w tej sprawie ale jakby temat przycichl...czy to oznacza jednak wybudowanie tej zlewni w tym miejscu kolo Warszawskiej (?). Niestety na to wyglada...

dla Bojanki : http://wejherowo.naszemiasto.pl/artykul/505130,bojano-zlewnia-w-innym-miejscu,id,t.html
A tak z ciekawosci , gdyz ja nie mieszkam w Bojanie, ktos z mieszkancow Bojana moze powie od ktorej strony z regoly wieja wiatry.
Jesli z zachodu na wschod to nie bedzie az tak zle z ta zlewnia. Przepompownia musi byc i jak wiadomo nie bedzie uciazliwa a co do zlewni to zalezy od wiatrow...

czy sa jakies nowe informacje odnosnie zlewni i przepompowni? skonczyli juz budowe, smierdzi?

zlewnia jest przepompownia jest skończona budowa i nie śmierdzi

wąchałaś?????????

Wąchać nie wąchałem ,być za zlewnią nie jestem,ale co mi da się teraz buntować się skoro gmina ma nas w dupie i prawie w samym centrum wioski postawili takie cudactwo...i nic to nie da bo zaburaczała(za przeproszeniem) część gminy zagłosuje na dotychczasowego wójta gminy....bo to ich wujek,stryjek, dziadek ,kolega albo wujka kolega,kolegi wujek.....,no przecież nie wypada na niego nie zagłosować..................

dobrze powiedziane
w ten sposób ludzie ze świeżym spojrzeniem nie mają szans

No to nie idźcie na te wybory!!!! to jedyne wyjście żeby otworzyły się oczy. Tylko czy cała wioska by nie poszła? Pewnie nie. Bo jak to mówią okaże się że nowi tzw. mieszczuchy się rządzą. Tu się nic nie zmieni jak się nie zbuntujemy. A te drogi już mi obrzydły, życzę wójtowi by codziennie jeździł M Bojana, Hebla, Warszawską itd. i żeby miał do wymiany zawieszenie i amortyzatory tak 2 razy w roku. Powodzenia....

Inne tematy z forum

Wybory na sołtysa (20 odpowiedzi)

Niedługo zebranie wiejskie na którym będziemy wybierać sołtysa. Czy są jacyś chętni oprócz...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

Wycięte drzewa na czarnej górze (18 odpowiedzi)

Czy wie ktoś z jakiego powodu w dniu wczorajszym na działce nr 8/50 wycięto wszystkie drzewa?...