Palec do budki

Pizzerie

Gdańsk, Śląska 17A

mer - ocena (1) Pizza bardzo mi smakuje ale nie podoba mi się, że psy siedzą przy stoliku, a... mer Gość na Śląskiej - ocena (1) Pizza bardzo dobra, jedna z lepszych w Trójmieście. Szczególnie Tartufo... Gość na Śląskiej Kama - ocena (1) Najlepsza pizzeria w Gdańsku;) Kama
Kapitan planeta - ocena (1) Pyszne jedzenie, mega obsługa, muzyka, klimat, polecam Kapitan planeta Paweł i Asia - ocena (1) Mokry, ciężki gniot. Nie ma nic wspólnego z pizzą. Nie polecamy. Paweł i Asia Sandra - ocena (1) najlepsza pizza Sandra El nino - ocena (1) Pizza pyszna, atmosfera gorąca, jeden i drugi lokal bardzo ciekawie zrobiony,... El nino J - ocena (1) Chyba najlepsza pizza w Gdańsku :) J Szymonb89 - ocena (1) Najlepsza w Trójmieście pizza , chodzę z żoną od 2 lat i nigdy się nie... Szymonb89 Pawel - opinia (1) Przepyszne jedzenie, niezwykle przyjazna obsługa, pyszne drinki i lemoniady.... Pawel Marcin - opinia (1) Dla mnie i mojej rodzinki najlepsza pizza w trójmieście. Polecam wszystkim!!! Marcin Tomek Formela - opinia (1) Najlepsza jakość, smak i atmosfera Tomek Formela :) - opinia (1) Cudownie Kolejki mówią same za siebie! :) MJ - opinia (1) Najlepsza pizza w 3miescie! Przede wszystkim autentyczna neapolitańska pizza,... MJ Michał - opinia (1) Bezapelacyjnie najlepsza pizza w Gdańsku. Obsługa również na bardzo wysokim... Michał Aga - opinia (1) Oceniam pizzę, reszty dań nie próbowałam. Pizza strasznie przypalona i to za... Aga Dżuni - opinia (1) Pizza wiecznie przypalona od dołu, średnie doznanie jeść spaleniznę. Ile razy... Dżuni xyz - opinia (1) Pizza najlepsza w trójmieście , zdecydowanie polecam, choć właściciel burak... xyz Martyna - opinia (1) Świetna restauracja! Pyszne pizzę i przystawki! Desery 2 ale wybitne!!!!... Martyna Magda Wolska - opinia (1) Wystrój, klimat, obsługa rewelacyjna! Pizza tak samo pyszna, dziekuje.... Magda Wolska