Marta - ocena (1) Zakupiłam w dniu wczorajszym zegar w kształcie koła serowego. Włożyłam... Marta Anna - ocena (1) Jestem zachwycona zakupami w tym sklepie! Zamówiłam już kilka produktów (w... Anna Michał - ocena (1) polcam robiliśmy swiece dla Naszego klienta wszyscy zarobili absolutnie... Michał
Marta - ocena (1) Cudowne ciasteczka, każde jedno to istne dzieło sztuki!!!! Idealne jako... Marta Gosia - ocena (1) Pani Małgorzata to utalentowana cukierniczka, prowadząca własną firmę, która... Gosia Małgorzata - ocena (1) Tego właśnie szukałam - kreatywności, dobrych pomysłów i pięknego efektu.... Małgorzata Ola Gdynia - ocena (1) Polecam każdemu kto szuka niebanalnego prezentu na każdą okazje. Produkty... Ola Gdynia CEO Beauty Invest - ocena (1) Do Słodkiego Towaru zleciłem wykonanie logotypu swojej firmy na targi. Efekt... CEO Beauty Invest Agata - ocena (1) Foliowe balony to jest jakiś majstersztyk cena super a balon od września 2022... Agata Klient2024 - ocena (1) Słabe swiece zapachy sztuczne i zle sienwypalaja sa lepsze firmy Klient2024 Klaudia - ocena (1) Niesamowita oferta! Pakiet przeżyć był strzałem w dziesiątkę na prezent dla... Klaudia Kinga - opinia (1) Bardzo pozytywny sklep Kinga Grażyna - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Można znaleźć skarby. Grażyna Anna P - opinia (1) Najlepszy sklep imprezowy w jakim kiedykolwiek byłam. Serdecznie polecam! Anna P Adaś - opinia (1) świetnie!!! Od las korzystam z waszych usług. Polecam serdecznie wszystkim,... Adaś Agnieszka - opinia (1) Świetna obsługa śliczne pamiątki warto wpaść Agnieszka Maciej Jakubik - opinia (1) Super asortyment i przemiła starsza pani Maciej Jakubik Klient - opinia (1) Najlepszy sklep z balonami w trójmieście. Byłem w kilku, wiem co mówię :)... Klient M. - opinia (1) Super wytrzymałe balony z helem. Szybka i bezproblemowa dostawa prosto pod... M. Mary - opinia (1) Wreszcie trafiłam na ładne, estetyczne i użyteczne pamiątki. Wszystko... Mary