Pan A. - opinia

Temat dostępny też na forum: Spaameed
Byłem w tym salonie na masażu twarzy z maseczką algową. Masaż boski i bardzo miłą pani kosmetyczka.
Cenowo nie jest najgorzej.
Jedyne zastrzeżenia jakie mam to brak klimatu. Niby muzyka relaksacyjna była ale dość twardy wąski i niewygodny fotel kosmetyczny nie pozwolił do końca się zrelaksować. Możliwe, że ten salon ma kilka gabinetów i może ja akurat trafiłem na ten jeden, w którym jest niewygodny fotel.

Poza tym zabieg wykonany bardzo dobrze. Miła i dobra obsługa. Wszędzie czysto i przyjemnie.

Musiał bym wypróbować inne gabinety w tym salonie ale na razie skupiłem się na szukaniu innego salonu :)
Może jeszcze tutaj wrócę bo obsługa była na prawde miła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Według naszych grafików w dniu 14.11 nie mieliśmy żadnego klienta płci męskiej, więc trudno mi zweryfikować do końca Pana opinię.
Mamy sporo klientów i to bardzo wymagających, ale jeszcze nigdy nikt nie narzekał na jakość foteli kosmetycznych. Fotele są standardowe, przeznaczone ściśle do zabiegów kosmetycznych. Oczywiście mamy kilka modeli foteli (łóżek) kosmetycznych, więc jeśli zdecyduje sie Pan na następną wizytę, proszę zaznaczyć, że chce Pan najwygodniejszy z foteli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0