Witam zainteresowanych kupnem bądź sprzedażą nieruchomości. Absolutnie nie zgadzam się z opinia poprzedniczki. Nie tak dawno miałem okazje współpracować z Panem Arkadiuszem z firmy GR Nieruchomości. Wszystko poszło szybko, sprawnie...jednym słowem idealnie!!! Pan Arek w niesamowity sposób angażuje się w to co robi już od pierwszych dni współpracy a efektem tego zaangażowania jest sprzedane mieszkanie. W dwa tygodnie znalazł kupca na moje mieszkanie a cena która wynegocjował za sprzedawaną przeze mnie nieruchomość przerosła moje najśmielsze oczekiwa. Ponadto Pan Arek jest świetnie obeznany w przepisach bankowych, które dla zwykłego laika są „czarną magią”. Tą wiedzę w sposób bardzo rzeczowy przekazuje swoim klientom. Umowa jest jasna, klarowna czyli taka jaka powinna być. Spotkania następują po wcześniejszej akceptacji dogodnego terminu obu stron. Chcąc sprzedać/ kupić mieszkanie rzeczą oczywista jest, ze wszystkie zainteresowane transakcja strony musza się trochę nagimnastykować ale z tym nigdy nie było problemu. Prowizja w przełożeniu na efekty pracy Pana Arka jest satysfakcjonująca.Gorąco polecam GR Nieruchomości a zwłaszcza Pana Arka. Szybko i skutecznie.
Łukasz Chwesiuk