Pan Marcin - mistrz kosmicznych nożyczek :)))

Eksperyment w domu się nie powiódł i włosy zamiast jasny blond wyszły kurczaczkowe :-/ Dużo dobrego słyszałam o salonie Gabriel, więc udałam się tam po ratunek do Pana Marcina, który króluje na forach internetowych. Pan Marcin poprzez fachowe dobranie fajnego koloru i świetnie wykonane cięcie uratował moje włosy i samopoczucie! Mimo, że miałam nie zdradzać poprzedniego fryzjera, który to bawi teraz za granicą (pozdrawiam :)) - na pewno jeszcze nie raz wrócę, aby oddać się w ręce mojego nowego Mistrza :)
Dziękuję :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Pan Marcin - mistrz kosmicznych nożyczek :)))

Jak pan Marcin ma na nazwisko?!!!???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ma na nazwisko Pawlak. Zdobylam je wczoraj i znalazlam go na naszej-klasie, hehe. Tam jest do niego numer, bo odszedl z Gabriela. ;) A to jego strona: http://www.marcinpawlak.net
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cieszę się i bardzo dziękuję, że zdobyłaś info o Panu Marcinie. Bardzo się zmartwiłam, wiadomością, że już nie pracuje w Garielu, a to jest jedyny fryzjer, który rozumie mnie i moje włosy ;).
On jest cudowny :))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

...ktoś wie może, na jakiej ulicy jest salon, w którym pracuje Pan Marcin?
Jego strona jest już chyba nieważna...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Sprawdzałam czy może Pan Marcin ma już swoją nową stronę i znalazłam ten wątek. Jeżeli nic się nie zmieniło - a byłam u p. Marcina w sierpniu 2011 - to pracuje w małym zakładzie fryzjerskim "Gosia" na ul. Morskiej w Gdyni (adres z zumi Morska 27/13). W razie czego służę telefonem - proszę o maila: mattrixaga@poczta.onet.pl

Niestety Pan Marcin już tam (z tego co wieść gdyńska niesie) nie pracuje;( Dziewczyny proszę jak macie do niego kontakt telefoniczny to wyślijcie na adres mailowy portfelik789@gmail.com .Ja do niego namiar zgubiłam a obarczam go duuużym zaufaniem. Pomóżcie!!

Witam serdecznie. Numer do Marcina to: 790 44 00 49.

a w jakim salonie obecnie pracuje? mam problem z wlosami, poszukuje go

Niedaleko dworca w Gdyni, tam gdzie budynek Zeptera od ul Morskiej :)

Pan Marcin ma teraz własne studio na Starowiejskiej w budynku atrium na parterze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a jak sie nazywa ten salon, gdzie pracuje pan marcin, i moze jakis nr tel?

Salon nie ma nazwy. Ja odchodzę chwilowo od ręki pana Marcina. Chodziłam do niego kilka lat i byłam zadowolona. Jednak od kilku miesięcy przestało mi sie podobać-mam wrażenie ze obcina mnie juz na pamięć. Jak chciałam cos zmienić szlyszalam, ze na moich włosach to sie nie uda. Poza tym kilka razy zostałam obcięta za krótko i musiałam czekać aż włosy odrosną zeby dobrze sie układały.
Czas wlec chyba na zmiany. Zastanawiałam sie rownież gdzie pan Marcin zdobywał i zdobywa umiejętności fryzjerskie bo nie widać w salonie zadnych dyplomów, informacji o ukończonych kursach itd. Mysle ze to jest dość istotne zeby fryzjer sie szkolił w nowych technikach i mógł swoim klientkom proponowac fajne zmiany na głowach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Też chodzę do pana Marcina od ładnych kilku lat i jest to najlepszy fryzjer, u jakiego kiedykolwiek byłam, a byłam u wielu, włączając w to rozmaite trójmiejskie sławy ze ścianami pełnymi dyplomów od podłogi do sufitu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0