Panele podłogowe

Witam serdecznie,
Czy macie kogoś, kogo możecie polecić do położenia paneli podłogowych? Jakie są średnie stawki?
Co polecacie na podkład - gąbka czy może korek?
Bardzo proszę o opinie i namiary zadowolonych osób i ewentualne stawki.
Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Panele podłogowe

nie mam kogo polecić bo zrobiliśmy to sami z pomocą rodziny, jak się okazało nie było to takie trudne, a satysfakcja ogromna, my wybraliśmy korek do pokoju dziecięcego bo tak nam doradzono i piankę do pozostałych pomieszczeń :)

Widziałem, że zadanie do skomplikowanych nie należy tym bardziej, że teraz już są na zacisk a nie klej :), ale nie ma na to czasu :(
Czemu korek do dziecięcego, a piankę do reszty? Czemu akurat tak?

Mógłbym się podjąć ułozenia paneli po pracy,pracuje w firmie remontowej.Proszę ojakieś namiary.

Deski kładziemy sami, ale pod spód korek :)

Nie koniecznie korek, może być ekopłyta lub pianka ;) wychodzi taniej a ekopłyta bardziej wycisza :)

U mnie kładli panele i jestem zadowolony.Nr tel 501 670 526

Dobre panele http://www.transmech.pl/zalety-podlogowych-paneli-weninger/ najlepsze ceny w okolicy.

U mnie jest po prostu podkład pod panele podłogowe. Nie kladłam korka, uznałam, ze aż takie wyciszenie nie jest mi potrzebne, poza tym korek jest drogi. A miałam równą podłogę bo w mieszkaniu robiłam wylewkę samopoziomującą.
Długo zastanawiałam się czy postawić na panele standardowe laminowane czy może jednak panele winylowe. I zdecydowałam się na panele winylowe.
https://arcydom.pl/panele-winylowe

Zamawiałam u nich. Zdecydowałam się na klasyczny model w jodełkę:
image

Inne tematy z forum

meble na wymiar (11 odpowiedzi)

kto co poleci

Malowanie elewacji (4 odpowiedzi)

Powie mi ktoś ile bierze się teraz za malowanie elewacji w Niemczech okoliczne tierr

Pytanie o oświetlenie może ktoś wyjaśni (17 odpowiedzi)

Oprawa led, 35w, 4000lum. Tak mam w projekcie. Co to oznacza? Jakie lampy powinnam zakupić do...