Pani do sprzątania

Witam.
Piszę żeby poznać Wasze zdanie. Interesuje mnie temat na zapotrzebowanie Pan do sprzątania mieszkań, biur itp. Co myślicie o tym? Czy jest duży popyt na takie usługi w naszych okolicach?
Za uszczypliwosci serdecznie podziękuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest bardzo duży popyt i większość firm nie ma już miejsc żeby przyjmować kolejne zlecenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pani do sprzątania

Tak . A pan do sprzątania nie pan krzatajacych się z mopem . Potrzeba jest duża napewno

Ty się musisz najpierw zdecydować czy jesteś Pani czy Pan czy może jakaś jakiś Conchita,bo se ludzie by chcieli wiedzieć kto przyjdzie bajzel im ogarniać :)

Pozdrawiam uszczypliwy Zdzisek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zdzisiu jak widze twój wpis to mam odruch wymiotny ... Nudny jesteś z tymi dyrdymałami na tym forum
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak masz odruch wymiotny,to może wszyscy powinniśmy tobie pogratulować ,bo może,to nie przeze mnie te mdłości ,a jak to nie to,No to mam dla Ciebie metodę na to aby się tobie ulało ; - wsadź jeden palec do gardła,a drugi do d*py ,a jak nie pomoże to zamień palce -

P.s A tak właściwie ,to jest temat o sprzątaniu ,a nie o problemach zdrowotnych więc proszę mi tu takich dyrdymałów nie pisać kurde

Pozdrawiam uzdrawiający Zdzisek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też interesuje mnie ten temat. Tyle tylko, ze chciałabym się dowiedzieć czy ludzi interesuje sprzątanie domu codzienne, raz w tygodniu czy może tylko przed imprezami lub po, cy też przed świętami dwa razy do roku. Zastanawiam się nad założeniem działalności w tym kierunku i cieszę się, że ktoś poruszył ten temat na naszym forum.

Najczesciej jest to raz na tydzien/dwa razy na miesiac... ale sa tez takie jednorazowe :)
Srednio co 3m-ce mycie okien

pewnie że jest zainteresowanie, najczęściej to ludzie chcą raz na tydzień

Ja sprzatam raz w tygodniu i mam dwa domy tu w Baninie a zapytań czy mam czas było o wiele wiecej takze zapotrzebowanie jest .a okna fakt raz na 3 - 4 mc.

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...