Pani ze świetlicy szkolnej

co to za pani pracuje w świetlicy szkolnej w Bojanie jakaś dziwna kobieta chyba zatrudniona została z łapanki stale krzyczy na dzieci i gwiżdze do ucha gwizdkiem.Proszę zainteresować się panią świetliczanką.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Pani ze świetlicy szkolnej

Popieram! :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy kiedykolwiek Panie pracowały w świetlicy?i czy
wiedzą Panie jak wygląda Praca na świetlicy, łatwo jest krytykowac i oceniać ja się nigdy nie przebywało dłużej niż przez moment.Wina leży też po stronie dzieci, brak wychowania a nie tylko zły nauczyciel
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

popieram
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram, dzieci tez czasami są niesforne i brak kultury i wychowania

Moje dzieci lubią Panią ze świetlicy szkolnej ja też nie narzekam na prace tej Pani.

Z jednej strony popieram troche Panią, bo moje dzieci narzekaja na Panią ze świetlicy, że krzyczy, że nic z nimi nie robi, że dzieci sie nudza jak jest ta Pani, więc jak sie nie dziwic że dzieciaki rozrabiają, jak sie nudza, gdyby miały jakies zajecie to by tak nie było i tak jest czasami jak jest ta druga Pani, wtedy dzieci tak nie krzycza, ani Pani na nich tak nie krzyczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ciężko zainterweniować osobiście? Ale, nie bo po co? Dyrekcja zapewne nie robi nic innego tylko czyta forum na trojmiasto.pl.
Jeżeli ma Pani jakieś uwagi odnośnie pracy pedagogicznej kadry nauczycielskiej to jest:

a)dyrekcja
b)kuratorium
c)MEN
d)prokuratura
e)pan Bóg

Właściwe zaznaczyć kółkiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak ta kobieta ma na imie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To wina rodziców, którzy nie potrafią wychować swoich dzieci. Najlepiej oddać dziecko na swietlicę, żeby mieć je z głowy przez cały dzień i jeszcze narzekać na nauczycielkę, która ma pod opieką pięćdziesiątkę takich małych łobuzów. Jak się nie podoba to wynajmijcie sobie indywidualną opiekunke Powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje dziecko na szczęście nie chodzi juz do tej swietlicy. Wprawdzie nie było z nim kłopotu, ale współczuję innym dzieciom. Przeganiane z korytarza do świetlicy"stołówki" i z powrotem. A panie naprawdę nic z nimi nie robią, krzyczą czy nie to nie ma znaczenia. ja pracuję w szkole i mam wyobrażenie o świetlicy. Również zero kontroli gdzie wychodzi dziecko, na boisko czy do domu tego nie wie nikt, a potem okazuje się, że dzieciak jest w bibliotece. A dyrekcja.... zawsze stanie po stronie nauczyciela. Więc rodzice jeśli chcecie mieć lepsze warunki to zainwestujcie w świetlicę, bo teraz jest ogrodzenie i nie ma kasy na resztę. pozdrawiam i życzę wytrwałości. HELA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszystko się zmieni jak nie będzie gimnazja.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Smieci (8 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...