Polecam Kasię - kosmteyczkę. (1) Przez długi czas miałam poważne problemy z cerą. 2 miesiące kilku cyklicznych... Małogisa Pełen Profesjonalizm !! (1) Już kilkakrotnie korzystałam z tego salonu przeważnie wpadałam pod nożyczki... Aldona POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić p.Karolinę blondynkę dobrała mi rewelacyjnie... ANNA
zachwycona (1) Jestem oczarowana Panią Kasią. Cudowna osoba i w magiczny, niewymuszony... Urszula Pan Maciek (5) Sympatyczny,zawsze uśmiechnięty,świetnie strzyże i każda wizyta jest... Agnieszka Pan Maciej (2) Rewelacyjna profesjonalna obsługa. Strzyżenie pierwsza klasa. Bardzo gorąco... Karolina Pani Basiu - dzięki serdeczne (1) Pedicure Spa - genialny, polecam wszystkim na idealny relaks. W salonie... Maja z Warszawy Ogromne brawa dla całego zespołu ! (1) Już od samego wejścia, od pierwszego spotkania spotkałam się z miłą, ciepłą... Ania P.Hania lubi to co robi (1) P.Hania jest rewelacyjna.Pięknie zmieniła mi kolor i sprawiła że poczułam sie... Kasia Jedyne studio w Gdańsku godne polecenia (1) Gorąco polecam każdemu kto chodź rozważa wizytę w tym salonie. BARDZO... Ola REWELACJA (1) Miło , kulturalnie,szybko,profesjonalnie, dostępnie , chyba uciekli daleko... Łukasz laserowa depilacja u P. Kasi - gorąco polecam ! (1) Piątek 13-tego, pechowy ? Skądże znowu !!!! Obsługa na bardzo wysokim... Zadowolona klientka Gdansk obok krewetki (1) Profesjonalizm i super atmosfera , aż chce się chodzić , super polecam klient Zdrecydowanie TAK TAK TAK!!! (1) Wlasnie wrocilam z tego salonu. Jestem przezachwycona wynikiem wizyty! :)... Marta gdanszczanin (1) Nic ująć nic dodać pełen profesjonalizm gdanszczanin Anetka - opinia (1) Profesjonalne podejście do klientki. Przed zabiegami przeprowadzany jest... Anetka do pana Remigiusza (1) Witam!Co do opini Remigiusza.Większych bzdur nie czytałam.To że ktoś... Marcelina remigiusz - opinia (1) droga Pani! jeśli myśli pani że usługa w takim salonie po przez grupon da... remigiusz rewelacyjny pedicure u P. Basi (3) Napisze krótko sprawiłam sobie najlepszy prezent na lato, moje stopy odżyły a... Iza Pani Malwina (1) Witam, bardzo chciałabym polecić Panią Malwinę, jest to fantastyczna, ciepła... Małgorzata