Parking centrum handlowego nie dla pracowników

Opinie do artykułu: Parking centrum handlowego nie dla pracowników.

Zarządca centrum handlowego Riviera w Gdyni zabrania pracownikom sklepów korzystać z parkingu wewnątrz obiektu i odsyła ich na parking miejski. Powód: auta pracowników zajmują miejsca autom klientów, a to oni są najważniejsi. W innych centrach handlowych w Trójmieście jest z tym różnie.

Trójmiejskie centra handlowe to miejsca pracy tysięcy ludzi. Niektórzy z nich, szczególnie ci mieszkający poza Trójmiastem, dojeżdżają do pracy samochodami. I gdzieś muszą swoje auta zaparkować. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie znaczy że możesz tam parkować i mnie obrażać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

I mozg do tego
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

A przecież tam jest taki międzypoziom, niedostępny dla klientów. Nie mogą tam parkować?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie wyższa szkoła prywatna i dyplom za pieniążki, a posadka po znajomości
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

W tygodniu? Nie wiem jak Ty, ale ja nwet nie mam czasu na to by pomyslec o galerii w tygodniu, jak i pewnie wiekszosc ludzi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

takie kometarze zostawiają tylko ludzie którzy nie mają samochodów

.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

W tym

dzikim kraju pracownik traktowany jest jak poddany takich durnych prezesików !!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ten tunel jest czynny od godziny 9. Gdy ktoś ma do pracy na ósmą musi z tego miejskiego parkingu przejść dookoła całą rivierę, gdyż w godzinach porannych jest tylko jedno wejście czynne

8h?

chyba Ty! 12h znoszenia fochów i braku kultury "klientów". To sobie sam jeździj rowerkiem i jeszcze wracaj z uśmiechem w deszczu do domku z siatami z zakupami. POWODZENIA!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech się wszyscy wezmą za robotę , a nie szukają dziury w całym.
Zachłanność ludzka nie zna granic !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszystko w imię - Klient Nasz Pan...

...niedługo Pan Jaśnie Dyrektor M.C. zatrudni pracowników, żeby w łazienkach klientom d*py podcierali...Również pracuję w CH Riviera i również mnie to zdenerwowało, bo gdy narzeczony przyjedzie na zakupy to dostanie karę za zaparkowanie bo jeździmy jednym autem - to absurd! żygać się chce tymi zasadami Pana Jaśnie Dyrektora i tymi Jego klientami, gdzie praktycznie 75% nie potrafi się zachować, powiedzieć dzień dobry przy wejściu do sklepu, bo oczywiście żyją w przekonaniu, że mogą sprzedawcom na...ć za przeproszeniem na łeb i wszystko im się zwyczajnie należy. Oby ludzie przejrzeli na oczy, że wszystko tak kolorowo nie wygląda, że przed świętami Pan M.C. zadecydował o otwarciu Riviery o godzinę dłużej, tyramy po 12h, żeby się ludzie mogli nachapać bo my już się nie liczymy, nam się Święta nie należą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

To prawda, niektóre sklepy w rivierze mają większe utargi niż te same sieciówki w Warszawie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten punkt umowy jest NOWY i regulamin zmieniono na dniach. Warto przeczytać artykuł ze zrozumieniem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brajanek, nie Kewinek!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

proponuję zapytać administrację....

....w jaki sposób po numerach rejestracyjnych ustaliła czyjeś dane osobowe ??? to jest karalne jeżeli samochód stoi sobie i nie zagraża bezpieczeństwu i nie popełnia się wykroczenia ani przestępstwa !!! i to sie nadaje do telewizji :))))
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

a to akurat przed CD powstało.

s
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajne komunistyczne gadanie. Jednak prędzej centrum nie będzie bez klientów niż pracowników.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

A co Cie to interesuje

Mało zarabiać to nie znaczy na granicy ubóstwa, a auto nie jest niewiadomo jakim luksusem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak mam sie krecic z pol godziny na parkingu krytym to czesto parkuje na zewnątrz gdzie zawsze sa pustki. Rowniez nie widze problemu. To nie centrum miasta gdzie nie ma miejsc zeby robic afere.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

To w tym centrum jest więcej pracowników niż kupujących? W takim razie to się może opłacać wyłącznie kosztem jakiegoś megawyzysku.