Parking centrum handlowego nie dla pracowników

Opinie do artykułu: Parking centrum handlowego nie dla pracowników.

Zarządca centrum handlowego Riviera w Gdyni zabrania pracownikom sklepów korzystać z parkingu wewnątrz obiektu i odsyła ich na parking miejski. Powód: auta pracowników zajmują miejsca autom klientów, a to oni są najważniejsi. W innych centrach handlowych w Trójmieście jest z tym różnie.

Trójmiejskie centra handlowe to miejsca pracy tysięcy ludzi. Niektórzy z nich, szczególnie ci mieszkający poza Trójmiastem, dojeżdżają do pracy samochodami. I gdzieś muszą swoje auta zaparkować. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

owszem, ale potrzebnych jest 50, więc dalej 50 będzie wolnych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

każda łazi, ale niektóre łażą codziennie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wow, super że u ciebie super! A jak Kewinek?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ile tego tłoku coś kupi? Większośc to tylkjo na spacery chodzi, bo ich wyprane przez reklamy mózgi nie akceptują relaksu w domu czy na spacerze
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

1200 na paliwo tygodniowo? Tyle nie idzie wyjeździć, chyba masz uszkodzony silnik lub układ paliwowy
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzkie panisko! Nawet miejski parking wskazuje palcem.
A tak na poważnie to pogarda wobec pracowników sięga zenitu.
Na ich miejscu bym codziennie coś kupowała w kiosku obok, żeby takiemu managerowi jednemu z drugim pokazać paragony i oświadczyć mu że tez jestem klientem i może mi skoczyć.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

to prawda, miejsca dla niepełnosprawnych , przy samym wejściu z parkingu do CH jest zawsze zajęte przez te same samochody! Pomijam już fakt, że takich miejsc powinno być więcej niż 2 w pobliżu wejśc.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastrajkujcie!!!strajk głodowy to jest to brońcie tych miejsc parkingowych własną piersią albo spalcie parę opon
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten poziom jest pomalowany na czarno ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wesolych swiat chamie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja cieszę się że zwolnią się parkingi.brawo dyrekcja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na pewno jesteś ,wpisałeś ten tekst żeby zagrać dyrekcji na nerwach...zmień pracę i sprzedaj swój 25 letni samochód
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niewiesz ,ćieće parkingowi bez żadnych szkoleń ,z nudów donoszą wszystko wyżej,a stamtąd idzie to dalej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Never

Nigdy się nie wyjdzie... Walonki w genach będą już na zawsze...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie kupuje w Riviera !!!

Nie jestem pracownikiem centrum handlowego Riviera , ale nie podoba mi się takie traktowanie pracowników, dlatego na znak protestu Nie będę robił zakupów w CH Riviera
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Na 100% nie pisało że tylko dla klientów.

Mogło pisać że dla klientów, a to po to aby klient wiedział że może skorzystać.
i tyle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdziwienie

Kiedy wiele lat temu znalazłem się pierwszy raz na Zachodzie to się dziwiłem, że u nich są napisy na toaletach w domach towarowych "tylko dla klientów", a u nas były (i co gorsza bywają nadal) "tylko dla personelu".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie rozumiem

przecież poziom 0 parkingu jest dla pracowników ? Normalnie klienci tam nie mogą wjechać. Więc o co w ogóle chodzi ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież w Rivierze jest parking dla pracowników. Jest osobny wjazd, a hala znajduje się miedzy poziomami -1 a 1
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2