Parking centrum handlowego nie dla pracowników

Opinie do artykułu: Parking centrum handlowego nie dla pracowników.

Zarządca centrum handlowego Riviera w Gdyni zabrania pracownikom sklepów korzystać z parkingu wewnątrz obiektu i odsyła ich na parking miejski. Powód: auta pracowników zajmują miejsca autom klientów, a to oni są najważniejsi. W innych centrach handlowych w Trójmieście jest z tym różnie.

Trójmiejskie centra handlowe to miejsca pracy tysięcy ludzi. Niektórzy z nich, szczególnie ci mieszkający poza Trójmiastem, dojeżdżają do pracy samochodami. I gdzieś muszą swoje auta zaparkować. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Którym i tak nikt nie jeździ, bo powstał tylko po to, żeby kosztem paru wiaderek farby rozliczyć to całe Civitas Dymano...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ho ho ho

I właśnie o tę pewność chodzi. Nie dogadamy się, ponieważ ja jestem pełen wątpliwości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To postaw 100 metrów od wejścia i problemu nie będzie.

Ja zawsze parkuję dalej od skupiska samochodów, gdzie jest luźno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko w PL ma się za nic pracowników!
Nawet w takim USA kraju zrzartym kapitalistycznie do szpiku kości budując cokolwiek myśli się o pracownikach muszacych dojechać do pracy. W tym chorym kraju ma się ich w d*pie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Urzekła mnie twoja historia.

Wkrótce Wigilia może wtedy coś powiesz ludzkim głosem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pisali, ze to miało miejsce tylko w GB

a o innych nic nie wiem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mój szef i połowa biura nie jeździ samochodami do pracy, chociaż ma

po to, żeby miejsce miał kurier czy nasz handlowiec. Wszyscy się nie pomieścimy z samochodami i kto mógł - zrezygnował. Parę osób jeździ razem jednym autem i nie ma wymówek, że "mam dzieci".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez przesady

Bez przesady przeciez parking miedzy riwiera a hala sportowa jest bardzo blisko wiec co za problem zostawiac tam auto jak sie caly dzien pracuje w sklepie? Wiadomo, ze klient chce zaparkowac blisko zwlaszcza jak przyjedzie tylko na szybkie zakupy. Popieram prosbe centrum handlowego. Gdyby nie bylo obok parkingu to taki regulamin nie byl by sprawiedliwy. W obecnej sytuacji pani Ania robi afere z niczego.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Nie potrzebujecie oglądać samochodu" - nie potrzebujecie towarzyszu? Czy o so chozi?

Nie rozumiem, dlaczego odzywasz się do mnie, jakbym była tymi sklepikarzami. Wystarczy trochę empatii, a nie tylko złośliwa nagonka na wszystkich. Wesołych Świąt miłosierny katoliku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Strajk!!!

Strajk!!! Niech sobie sami pracują za takie traktowanie pracowników.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

No proszę, znowu widać pełno panegiryzmu lekomanii i innych środków

Chłopie już tyle razy pisałem ci, że po tych swoich wspomagaczach mylisz fora :((

Ja tu o poważnych sprawach m.in. rozbudowie - w tym hal parkingowych Bo ostatnie transakcje kupna na rynku nieruchomości komercyjnych, można uznać, że centra handlowe są takim oczkiem w głowie inwestorów. Wystarczy prześledzić w ostatnich tygodniach i od razu widać, że wydali oni w Polsce setki milionów euro. A ten nowy trend, jeśli sytuacja polityczna PiS go nie popsuje może się utrzymać, także w przyszłym roku. Z tego względu niektóre obiekty jak CHRiviera mogą liczyć na dokapitalizowanie w związku z ich repozycjonowaniem przez inwestorów. Zakup za tak wysoką kwotę musi znać i mieć konsekwencje rozwojowe, bo nikt nie wydaje pieniędzy na marne, muszą być poprzedzone głębokimi analizami strategicznymi i badaniem charakterystyki otoczenia.

Na pewno nikt takich decyzji nie podejmuje "pod wpływem" leków, czy jakiegoś PR, a tym bardziej "Władzy Publicznej"- UM) jak sugeruje (pewnie upośledzony) interlokutor ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Strajk!!!

Strajk!!! Niech sobie sami pracują.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Macie zagranicę

Znowu ten mędrek Swetru, za chwilę poleci do kolejnych telewizjo ok i, wieczorem, będzie już tego, z kilkanaście wystąpień, i tak każdego dnia. A gdzie czas antenowy dla Kukiza i przedstawicieli PiS. Oj ! dziennikarzyny, i jak Was Kurski - już lada moment - ma nie przewietrzyć ! Ciężko na to zapracowaliście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

znajomy pracował w sieciówce

pracował w bałtyckiej, medisonie, alfie i rivierze w tym samym sklepie i w riwierze utargi mieli wysokości 1/5 tego co w bałtyckiej, alfa robiła 2 razy większy obrót przy ponad 2 razy mniejszym czynszu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak sprzedawca nie dojdzie

do mu dyrekcja dowali karę umowną za nie otwarcie lokalu na czas kilka tysiaków
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4