Stokrotka Wikariusz - ocena (1) Super lokalizacja, wygoda w rozsadnej cenie Stokrotka Wikariusz Janusz - ocena (1) Lokalizacja parkinu super, blisko do Starego Miasta. Obsługa na 6+. Mimo, że... Janusz Patryk - ocena (1) Polecam ten parking. Miła obsługa. Szybko mnie zawieziono na lotnisko. Patryk
JACEK - ocena (1) granda ,byle wjecej..upchnąć i zarobić .bez jakicś konsekfencji i... JACEK daninter - ocena (1) Po odbiorze auta (w nocy), następnego dnia okazało się, że cały przód auta... daninter Katarzyna, Krzysztof, Artur, Beata - ocena (1) Niestety, muszę ostrzec wszystkich, którzy planują korzystać z tego parkingu.... Katarzyna, Krzysztof, Artur, Bea Dorota - ocena (1) Sam parking czyściutki i bardzo tani jak na miejsce, w którym się znajduje.... Dorota Użytkownik parkingu - ocena (1) Najgorszy parking wokół lotniska, (...), niekulturalny, nie panuje nad... Użytkownik parkingu Jakub - ocena (1) Jeden z niewielu parkingów który oferuje dozór 24h przez obecnego tam... Jakub Agnieszka - ocena (1) To jakiś dramat a nie parking lotniskowy. Żadnej obsługi na parkingu. Parking... Agnieszka KasiaT - ocena (1) Parking-nowoczesny. Cena-uczciwa. Lokalizacja-znakomita. KasiaT Pit - ocena (1) Dobra cena 5zł za godzinę i 50zł za dobę, w samym centrum Gdańska, pod... Pit Patryk - ocena (1) Polecam ten parking. Miła obsługa. Pan który nas zawoził był sympatyczny.... Patryk Zenon Marchewka - ocena (1) Parking duży, obsługa ok - zostałem z żoną sprawnie odwiezieny na lotnisko,... Zenon Marchewka Marta - ocena (1) Parking słabo oznakowany, problem z dotarciem. Na miejscu byle jaki teren,... Marta Tomasz - ocena (1) Nie polecam!!! Bezczelny pracownik choć wydaje mi się, że był to nawet... Tomasz Tomek - ocena (1) omijać szerokiem łukiem! najgorszy parking w okolicy! Arogancja, brak... Tomek Jarosław - ocena (1) W dniu 19-01-2024 r ok. godz. 17.00 pracownik parkingu miał pretensje, że... Jarosław Jerzy, Sylwia, Lila i Tomasz - opinia (1) Najgorszy parking z jakiego w życiu korzystaliśmy. Sam parking to klepisko... Jerzy, Sylwia, Lila i Tomasz Kasia - opinia (1) Najgorszy parking, nieodpowiedzialni i gburowaci kierowcy Kasia